SYNGENTA Fungicid Ortiva Top, contact

-15%
419,00 Lei 355,00 Lei
Economisesti: 64,00 Lei

Ortiva Top, fungicid foliar preventiv şi curativ, cu spectru larg de actiune impotriva agentilor patogeni, fiind recomandat sa se utilizeze la culturile legumicole.
 

Substante active: 

• 200 g/l azoxistrobin

• 125 g/l difenoconazol
Ambalaj:
In stoc

Durata de livrare: 1

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 0000035 Ai nevoie de ajutor? 0759 555 554 / 0758 669 669
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Download (3)
  • Review-uri (0)

Fungicid ORTIVA TOP, contact

Ortiva Top contine doua ingrediente active (azoxistrobin si difenoconazol) cu activitate de contact si sistemica locala si translaminara.

 Recomandari de utilizare
Ortiva Top se aplica preventiv si/sau la avertizare, cand conditiile de clima sunt favorabile pentru dezvoltarea bolilor. Momentele de aplicare corespund urmatoarelor faze de vegetatie:
•Tomate - aparitia primei inflorescente pana cand 70% din fructe s-au maturat.
•Vinete - aparitia primei inflorescente pana cand 70% din fructe s-au maturat.
•Ardei - aparitia primei inflorescente pana cand 70% din fructe s-au maturat.
•Fasole - butoni florali pana candpastaile ating 70%din dimensiunea normala.
•Varza si Varza de Bruxelles - 2 frunze adevarate si pana la atingerea dimensiunilor normale.
•Conopida si Broccoli - 2 frunze adevarate si pana la aparitia primelor flori individuale.
•Morcovi, pastarnac, patrunjel, hrean, ridichi, telina
- 2 frunze adevarate si pana la atingerea dimensiunilor normale.
•Dovlecei si castraveti - aparitia primelor flori si pana la maturarea fructelor.
•Salata - 6 frunze adevarate si pana la dezvoltarea completa.
•Pepeni galbeni si pepeni verzi
- de la aparitia primei ramificatii a tulpinii principale si pana la maturarea fructelor.
•Praz - 6 frunze adevarate si pana la maturare.
•Capsuni si zmeura - primele flori deschise( inceput de inflorit )si pana la maturitate, a 2-a recoltare.
•Ceapa semanata direct si ceapa din arpacic, usturoi
- 6 frunze adevarate si pana se atinge 50% din diametrul fructului/bulbului.
•Ceapa verde - 5 frunze adevarate.
•Mazare - butoni florali si pana cand 70%din pastai au atins dimensiunea finala. Intervalul dintre tratamente se adapteaza in functie de conditiile climatice si presiunea de infectie. La aplicarea in spatii protejate, se va evita efectuarea tratamentului in conditii de temperatura si umiditate relativa extreme (foarte ridicate). Managementul aparitiei rezistentei: Pe durata unui sezon se recomanda aplicarea a maxim2-3 tratamente cu ortiva top in functie de cultura. Produsul se va utiliza in alternanta cu produse din alte grupe chimice. Pregatirea solutiei: Echipamentul trebuie sa fie curat si calibrat corespunzator. Se adauga in rezervor jumatate din cantitatea de apa necesara, se porneste sistemul de agitare si se adauga cantitatea masurata de Ortiva Top. Es completeaza cu restul de apa, Se mentine sistemul de agitare in functie pe toata durata tratamentului. Cand se foloseste in amestec cu un alt produs, se verifica mai intai compatibilitatea cu produsul respectiv, dupa care se adauga in rezervor Ortiva Top si apoi partenerul de amestec. In cazul in care partenerul de amestec este in plicuri hidrosolubile, se adauga intai acest produs si apoi Ortiva Top. Cantitatea de solutie folosita este in functie de cultura si de stadiul vegetatiei. Se va folosi un volum de solutie suficient de mare pentru a asigura o buna acoperire a foliajului cu solutia de stropit, dar se va evita siroirea. Volumul de apa utilizat la hectar este in functie de stadiul de vegetatie al culturii tratate. Ortiva Top se poate utiliza in programe de combatere integrata. Spalarea echipamentului: Dupa aplicare sau la sfarsitul zilei se va spala echipamentul de stropire cu apa curata. Apa de spalare ca si restul de solutie ramas se dilueaza in raport de 1 la 10 cu apa curata si se aplica pe cultura tratata.

 
     Cultura          Agentii patogeni       combatuti Doza l/ha  Volum de apa min-max.( l/ha) Numar maxim tratamente Interval intre tratamente (min.) (zile)  Timp de pauza pana la recoltare (zile)
    Tomate, Vinete (sere si solarii) Putregaiul cenusiu Mana Patarea cafenie Alternarioza Fainare   1 l/ha   500-1500 litri         3       8-10           3
           Ardei Putregaiul cenusiu Mana Patarea cafenie Alternarioza Fainare    1 l/ha   500-1500 litri         2        10           3
       Fasole verde (camp) Fainare Mana    1 l/ha   300-1200 litri         2        12           7
      Varza, Varza de Bruxelles (camp) Albumeala cruciferelor Alternarioza Fainare Mana Putregaiul alb/negru Patarea alba Patarea neagra a frunzelor    1 l/ha   200-600 litri         2         14            21
  Morcovi, Pastarnac, Patrunjel (camp) Alternarioza Fainare Putregaiul alb    1 l/ha    200-600 litri         3         14            14
      Hrean, Ridichii (camp) Albumeala cruciferelor Alternarioza Fainare Mana Putregaiul alb/negru Patarea alba Patarea neagra    1 l/ha    200-600 litri         3         14            14
    Conopida, Broccoli (camp) Albumeala cruciferelor Alternarioza Fainare Mana Putregaiul alb/negru Patarea alba Patarea neagra    1 l/ha    200-600 litri         2        14          14
           Telina (camp, sere si solarii) Septorioza Putregaiul alb Fainare    1 l/ha    200-1000 litri         3        14          14
  Dovlecei, Castraveti (camp, sere si solarii) Patarea cafenie Fainare    1 l/ha    500-1500 litri         3        10           3
       Praz (camp) Alternarioza Mana Patarea cafenie Rugina    1 l/ha    200-1000 litri         3        12          21
      Salata (camp) Cercosporioza Mana salatei Putregaiul alb Patarea neagra a frunzelor    1 l/ha    300-1200 litri         2         7           14
           Ceapa, Ceapa din arpagic, Usturoi Alternarioza Mana Patarea cafenie Rugina    1 l/ha    300-600 litri         3         14           14
  Ceapa verde (camp) Alternarioza Mana Patarea cafenie Rugina    1 l/ha    300-600 litri         3         10           7
      Mazare (camp) Antracnoza Fainare Mana Patarea alba    1 l/ha    300-1200 litri         2         14          14
     Capsun, Zmeura (camp, sere si solarii) Antracnoza Fainare Patarea alba    1 l/ha    300-1200 litri         3          7           3
Pepene galben/verde (camp, sere si solarii) Patarea cafenie Fainare    1 l/ha    500-1500 litri         3          8           3

Producator: SYNGENTA

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!