DOW AGROSCIENCES Insecticid Transform - 1 Kg

1.253,00 Lei

Beneficiu:
6 lei reducere la transport, pentru plata cu cardul.

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 48 de ore

Cod Produs: Insecticid TRANSFORM - 1 Kg Ai nevoie de ajutor? 0249 535 334 / 0758 669 669
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Precizari tehnice

 • Ingrediente active

  Substanța activă: sulfoxaflor (Isoclast™ active) - 500 g/kg (49,9%)

  Formulare: WG - granule dispersabile în apă

  Ambalat: la 1 kg

 • Mod de actiune

  • Isoclast™ este o substanță activă care acționează asupra sistemului nervos al insectelor, atât prin contact, cât și prin ingestie. Acționează prin contact atunci când insectele intră în contact direct cu suprafața plantei tratate sau când este expusă direct stropirilor.

  • Acțiunea prin ingestie apare atunci când insectele se hrănesc cu plantele deja tratate, chiar dacă acestea nu au fost expuse direct tratamentului. Acțiunea prin ingestie este facilitată de translocarea translaminară excelentă prin țesuturile plantei după aplicare și prin acțiunea sistemică în xilem. Acțiunea translaminară și sistemică facilitează distribuția Isoclast™ în plantă controlând insecte ascunse între plante sau sub frunze odată ce acestea se hrănesc cu plantele tratate și totodată permite un efect rezidual prelungit după aplicare.

  • Isoclast™ este recunoscut pentru acţiunea imediată asupra insectelor, reducând astfel daunele la nivelul plantelor și transmiterea virusurilor de către vectori precum afidele. Marea majoritate a virusurilor se transmit de la o plantă la alta cu ajutorul insectelor. După o perioadă de incubare, aceste insecte sunt capabile să transmită virusurile către plantele sănătoase. Isoclast acționează foarte rapid asupra insectelor țintă expuse la tratament atât prin contact cât și prin ingestie. Afidele încetează să se mai hrănească la o oră de la contactul sau ingestia produsului. Isoclast™ controlează vectorii, insectele care transmit virusurile, dar nu distrug virusurile care sunt deja prezente pe plantele infectate. Pentru controlul insectelor vectoare și pentru reducerea transmiterii virusurilor în cultură este necesară aplicarea Isoclast™ încă din stadii timpurii de dezvoltare ale plantei, la primele atacuri, înainte de apariția simptomelor de boală.

  • Transform™ prezintă interacțiuni complexe și unice cu receptorii importanți din sistemul nervos al insectelor, diferite față de cele observate la neonicotinoide. Transform™, pe bază de Isoclast™, nu prezintă rezistență încrucișată la insectele care sunt rezistente la neonicotinoide, organofosforice sau piretroizi, acesta reprezentând un avantaj extraordinar pentru gestionarea populațiilor rezistente.

  • Transform™ se degradează rapid în sol și nu persistă în mediul înconjurător. Datorită formulării deosebite este un produs stabil în razele UV.

  • Isoclast™ are o rezistență deosebită la spălare. În urma testelor de laborator s-a demonstrat că eficacitatea Isoclast™ nu este afectată atunci când ploaia apare la o oră de la aplicare.

 • Omologare:

  • Tratamentele se aplică la apariția primelor colonii de afide.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 09-18

0249 535 334 0758 669 669 office@lencoplant.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!