Contul meu
0 Coşul meu
Nu aveţi produse în coş.

Termeni & Condiții

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC Lencoplant Business Group SRL poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".

 1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, exacte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Date personale" din "Contul meu".

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC Lencoplant Business Group SRLnu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Daca vom constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

 1. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre SC Lencoplant Business Group SRL pentru  confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul SC Lencoplant Business Group SRL, iar daca dumneavoastra veti solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC Lencoplant Business Group SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC Lencoplant Business Group SRL.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Confidentialitatea datelor personale transmise prin intermediul formularelor din magazinului online www.lencoplant.ro este asigurata de un certificat SSL.

SC Lencoplant Business Group SRLse obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra transmisa la adresa Str. Scolii Nr.4, Garcov, Jus Olt, Romania se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC Lencoplant Business Group SRLcertifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere SC Lencoplant Business Group SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 2. dreptul de a cere SC Lencoplant Business Group SRL sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere SC Lencoplant Business Group SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
 4. dreptul de a cere SC Lencoplant Business Group SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale solicitate initial in mod voluntar. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@lencoplant.ro;
 5. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.lencoplant.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.lencoplant.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.lencoplant.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA LEGALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 1. Copyright

SC Lencoplant Business Group SRL declara pe propria raspundere faptul ca intreg continutul de pe site-ul sau www.lencoplant.ro este original si ca toate resursele folosite (imagini de produs, specificatii, video, text etc.) sunt folosite cu acceptul sursei (producatori, furnizor etc.), fara sa incalce legea dreptului de autor. Pentru raportarea oricaror cazuri de incalcare a drepturilor de autor, www.lencoplant.ro va pune la dispozitie adresa de e-mail office@Lencoplant.ro. Intregul continut al site-ului www.lencoplant.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Lencoplant Business Group SRLsi a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Lencoplant Business Group SRLa oricaror elemente enumerate mai sus va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

 1. Accesul la site

SC Lencoplant Business Group SRLgaranteaza oricarui utilizator accesul in interes personal pe acest site. SC Lencoplant Business Group SRLdeclara pe proprie raspundere ca interzice in mod explicit si va interzice prin orice mijloace tehnice si legale aflate la dispozitia sa: descarcarea sau modificarea partiala sau integrala a site-ului www.lencoplant.ro, reproducerea partiala sau integrala a site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informatiilor din site in orice maniera, in scopuri comerciale sau contrare oricaror interese ale SC Lencoplant Business Group SRL, proprietarul de drept si de fapt al site-ului www.lencoplant.ro.

 1. Descrierea produselor

SC Lencoplant Business Group SRLdeclara pe propria raspundere ca produsele pe care le vinde sunt produse originale. Produsele originale sunt oferite intocmai dupa cum sunt prezentate si oferite de producatorul lor, in limita stocului disponibil. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca produsele originale cumparate prin intermediul acestui site sunt destinate uzului casnic.

SC Lencoplant Business Group SRLnu poate garanta disponibilitatea in stoc in orice moment a tuturor produselor prezentate. SC Lencoplant Business Group SRLva informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume platite de orice cumparator in avans - fara a fi primit o confirmare a comenzii - vor fi rambursate de catre SC Lencoplant Business Group SRL in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 7 zile, in cazul in care SC Lencoplant Business Group SRLnu poate onora comanda confirmata.

Cu acordul consumatorului, SC Lencoplant Business Group SRLpoate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar, se va recurge la rambursarea de catre SC Lencoplant Business Group SRLa sumei platite de catre consumator in termen de maxim 7 zile.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fara ca sa creeze obligatii contractuale; cu toate precautiile luate de SC Lencoplant Business Group SRL, produsele livrate pot diferi usor de imagini in ceea ce priveste culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc., caz in care orice cumparator poate renunta la achizitie. SC Lencoplant Business Group SRLdeclara faptul ca toti producatorii produselor originale vandute prin intermediul site-ului www.lencoplant.ro - si-au rezervat dreptul sa modifice specificatiile tehnice si comerciale ale produselor fara notificare prealabila.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Descrierile produselor prezentate in magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci in parte. Acestea corespundeau realitatii in momentul introducerii lor in website. SC Lencoplant Business Group SRL nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau modificari aparute.

SC Lencoplant Business Group SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora - si isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

SC Lencoplant Business Group SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina producatorului, importatorului si service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorii nostri.

Valoarea maxima a obligatiilor companiei SC Lencoplant Business Group SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC Lencoplant Business Group SRL de la acest client.

SC Lencoplant Business Group SRL nu este raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca SC Lencoplant Business Group SRL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) posibilitatea sau imposibilitatea accesarii website-ul de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
c) accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
e) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

SC Lencoplant Business Group SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment intreg continutul acestui site fara o notificare prealabila.

 1. Preturi

Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei si includ TVA si taxa verde (daca este aplicabila produselor comandate). Pretul de achizitie al produselor prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii.

In cazul in care pretul sau alte detalii referitoare la produs au fost afisate gresit, inclusiv din cauza facptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea produsa, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Lansarea unei comenzi presupune doar confirmarea de inregistrare a acesteia in cadrul platformei Lencoplant.ro, acceptarea acesteia, disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare conform informatiilor aparute pe pagina de comanda se vor confirma telefonic sau pe email de catre reprezentantii Lencoplant.ro la confirmarea comenzii.

Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul www.lencoplant.ro. In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate. De asemenea, preturile pot suferi modificari zilnice, in functie si de evolutia cursului valutar anuntat de Banca Nationala a Romaniei.

Toata oferta si toate promotiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

 1. Livrarea produselor

SC Lencoplant Business Group SRL isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.

Livrarea se face in intervalul de 2-3 zile maxim de la confirmarea comenzii de catre operatorul Lencoplant.ro, pentru produsele aflate in stoc . Pentru produsele aflate cu status IN STOC FURNIZOR , produsele pot fi livrate in maxim 7 zile de la plasarea comenzii , in functie de stocul disponibil la momentul plasarii comenzii  . 

*Livrarea pe teritoriul Romaniei este GRATUITA pentru comenzile cu valoarea mai mare de 500 lei , exceptie facand categoriile de produse mentionate mai jos .

Transportul nu este gratuit pentru urmatoarele categorii de produse chiar daca valoarea comenzii este de peste 500 lei :  Substraturi de turba , Ingrasaminte foliare, Folii polietilena , Folii antiinghet , sisteme de irigatii ( banda picurare , furtun picurare ).

 

Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda. Livrarea se va efectua in termenul de livrare confirmat la data validarii telefonice a comenzii; la livrare este necesara semnatura de primire dupa verificarea continutului pachetului in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptatata de SC Lencoplant Business Group SRL.

SC Lencoplant Business Group SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC Lencoplant Business Group SRL care includ: indisponibilitatea la producator, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va face inca o incercare de a livra, dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.

SC Lencoplant Business Group SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

 1. Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua exclusiv in avans sau cel mai tarziu la livrarea produselor.

SC Lencoplant Business Group SRLisi rezerva dreptul ca, in cazul in care furnizorii produselor solicita acest lucru, sa solicite plata in avans a unei parti a valorii produselor.

Plata in avans se poate realiza prin dispozitie de transfer sau ordin de plata, in baza unei facturi proforma; dovada platii trebuie trimisa catre SC Lencoplant Business Group SRLla adresa de e-mail office@lencoplant.ro. Aceste comenzi vor incepe a fi procesate numai dupa incasarea avansului.

In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, diferenta va fi restituita imediat clientului.

Daca suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta in momentul livrarii.

Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

In situatia in care se plateste un avans iar produsele nu se mai ridica de catre dvs din motive ce nu tin de SC Lencoplant Business Group SRL, avansul nu va mai fi restituit.

Metodele de plata disponibile pe site-ul www.lencoplant.ro sunt urmatoarele:

 1. Plata cu numerar la livrare = Ramburs

Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

 1. Ordin de plata

Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza Facturii Proforma emisa de Lencoplant.ro in momentul efectuarii comenzii,  fara nici un cost asociat transferului de bani,in afara celui perceput de banca platitorului.

Aceasta poate fi gasita atat in e-mail-ul de confirmare a comenzii, cat si ulterior in contul dumneavoastra deschis la Lencoplant.ro.

Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii. Transmiterea unei copii a OP-ului la office@lencoplant.ro urgenteaza livrareaproduselor.

Datele necesare efectuarii platii sunt:

Beneficiar: SC LENCOPLANT BUSINESS GROUP SRL

Cod Fiscal: RO 30738841

Adresa: Str. Scolii Nr.4, Garcov, Jud Olt

Cont IBAN: RO89BRDE290SV42143782900

Banca: Banca Romana pentru Dezvoltare

3.Plata cu cardul 

Plata cu cardul se poate efectua atat cu cardul personal cat si cu cel al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Lencoplant.ro  foloseste PayU.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Nu exista costuri suplimentare pentru plata cu cardul oricare optiune din cele doua de mai sus ati alege.

In momentul in care optezi pentru plata cu card bancar vei fi directionat pe un server securizat PayU . Exista doi pasi pe care trebuie sa ii urmezi:

1.Introduceti datele tale personale in site-ul Lencoplant.ro

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Lencoplant.ro, nici de catre PayU . Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Lencoplant.ro si PayU nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

2.Introduceti datele despre credit/debit card pe serverul PayU

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverul PayU , aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

 

 1. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site au o garantie de la minim 12 luni si pana la maxim 60 luni din momentul achizitiei, in functie de furnizorul fiecarei marci in parte. Fiecare produs este insotit de Certificatul de garantie al producatorului sau de Certificatul de garantie emis de SC Lencoplant Business Group SRL, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Pentru orice problema aparuta in perioada de garantie si nerezolvata de departamentele service mentionate in certificatul de garantie care insoteste produsele, va puteti adresa SC Lencoplant Business Group SRL la e-mail office@lencoplant.ro.

Garantia pentru produsele vandute pe acest site este de minim 12 luni de la data achizitiei, cu exceptia produselor vegetale si material saditor si pentru care garantia este de 10 zile de la momentul achizitiei.

Garantia se acorda la sediul SC Lencoplant Business Group SRL din Str. Scolii, nr.4 , Garcov , Olt, Romania , unde ne puteti oricand contacta la tel. (+40) 249.535.334 sau la adresa de e-mail office@lencoplant.ro

 1. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantei.

Pentru orice problema aparuta in relatia cu SC Lencoplant Business Group SRL, va stam cu placere la dispozitie, la telefon (+40) 249.535.334 si la adresa de e-mail office@Lencoplant.ro.

 1. Retragerea din contract a consumatorilor profesionisti

Conform ordonantei nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), expunem mai jos modelul de formular prin care consumatorii profesionisti se pot retrage din contractele de vanzare in conditiile mentionate de lege