Aeroterma

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Aeroterme

Temperaturile ridicate sunt o condiție de bază atât pentru confort, cât și pentru succesul anumitor lucruri și intervenții. Aerotermele, indiferent de tipul lor, sunt printre cele mai eficiente aparaturi cu ajutorul cărora se pot atinge temperaturile ideale într-un spațiu, în timp scurt. Au puterea de a genera căldură la niveluri înalte, susținut cu ajutorul unui combustibil standard, fie el energie electrică sau gaz. În funcție de capacitatea acestora se pot încălzi suprafețe de la 100 până la 800 de metri pătrați. În oferta noastră vei găsi mai multe variante de aeroterme dintre care să alegi în funcție de rezultatele dorite, încăperile în care urmează să le folosești, dar și de tipul de consum. 

Tipuri de aeroterme

Aerotermele electrice sunt poate cea mai economică și eficientă soluție când vine vorba de încălzirea unor spații relativ mari, pentru perioade lungi de timp. Sunt ideale pentru menținerea unor temperaturi pozitive pe perioada iernii în clădiri în care nu există alte instalații care să vizeze acest scop. Pe site-ul nostru vei găsi mai multe variante ale acestei categorii astfel încât să ai garanția unei soluții eficiente pentru problema pe care o vizezi. Pot fi utilizate atât în scop casnic, cât și profesional, fiind foarte utile în procesele de construcție, reparație, reamenajare, vopsire și alte activități care nu pot fi realizate la un număr mic de grade.

Aerotermele pe gaz sunt de asemenea dispozitive foarte eficiente, singurul dezavantaj fiind faptul că nu permit utilizarea constantă pentru perioade lungi de timp. Sunt capabile să încălzească aerul din camere mari, însă cu pauze constante, pentru a evita suprasolicitarea. Au un consum avantajos de doar 875 g pe oră, ceea ce le face să fie o alegere potrivită din punct de vedere economic. 

Ambele variante sunt realizate în așa fel încât să fie ușor de folosit, manipulat și transportat. Sunt de dimensiuni reduse, ergonomice și compacte, putând fi poziționate și deplasate oriunde este nevoie de o intensitate mai mare a căldurii. Fiecare are în dotare toate accesoriile de care este nevoie pentru o utilizare eficientă și completă.

Ai la dispoziție un serviciu gratuit de consultanță de specialitate care să te ajute să iei cea mai bună decizie pentru nevoile pe care ți le vei exprima. Primești răspunsuri la orice întrebare, detalii suplimentare și chiar recomandări avizate pentru o achiziție în deplină cunoștință de cauză.

La noi te bucuri de cele mai bune prețuri de pe piață, pentru echipamente de înaltă calitate

În plus beneficiezi și de reduceri considerabile care sunt active pentru perioade mari timp. Din momentul în care te-ai decis, nu mai rămâne decât să plasezi comanda. Este nevoie de câteva click-uri și de furnizarea informațiilor de livrare pentru ca produsul să îți fie expediat în cel mai scurt timp. Pentru comenzile mai mari de 500 de lei, transportul este gratuit și se realizează în decurs de 3-7 zile lucrătoare, în funcție de statusul produsului și de distanța vizată. Mai mult, în cazul în care nu ești pe deplin mulțumit de performanța aerotermei comandate, ai la dispoziție 14 zile pentru a o returna. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!