Seminte de ridichii

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre

Semințe de ridichi

Ridichile aparțin familiei Brassicaceae, cunoscute si ca legume crucifere și sunt cultivate pentru rădăcina lor. Se crede că au provenit din Asia de Sud-Est. Ridichile au diferite forme și culori. Cel mai popular soi este cel de ridiche roșie. Această legumă rădăcină este rezistentă și foarte ușor de cultivat. Când sunt consumate crude, ridichile sunt picante, crocante și gustoase. Dar când sunt gătite, se scoate în evidență dulceața iar condimentele se atenuează.

Semințele de ridichi pe care le găsești pe site, le poți cultiva primăvara târziu, vara și toamna. Dacă vrei ca ridichile să aibă creștere rapidă, bulbi de culoare roșie strălucitoare și coajă groasă, poți opta pentru semințe de ridichi hibrid. Alege din varietatea semințelor de ridichi de pe site.

Descoperă oferta noastră de hibrizi populari şi alege cele mai bune seminţe de ridichi. Îţi punem la dispoziţie seminţe de ridichi de lună Diego, seminţe de ridichi Tinto F1, semințe de ridichi de lună Vienna F1, semințe de ridichi de lună Celesta F1 şi mulţi alţi hibrizi cu o excelentă calitate internă.

Un exemplu de hibrid sunt semințele Irene F1, hibrid extratimpuriu de ridiche de luna, cu o dezvoltare uniforma. Se cultivă în sere, solarii, tunele, precum și în câmp deschis. Cresc foarte repede chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Culoarea rămâne roșu intens și după ce au fost depozitate la temperaturi scăzute.

Alte semințe de ridichi sunt tipul Rochas F1 care au avantajul că nu își schimbă aspectul mult timp după recoltare. Rochas, spre deosebire de ceilalți hibrizi de pe piață, are gustul dulce, prezintă rezistență la vindecare și crăpare și nu își schimbă culoarea la supramaturare.

Atunci când sunt depozitate în condiții răcoroase și uscate, semințele de ridichi pot să aibă termen timp de șase ani.

Care sunt beneficiile consumului de ridichi?

Consumul de ridichi crocante și ușor picante are numeroase beneficii pentru sănătate. Ridichile sunt bogate în antioxidanți și minerale precum calciul și potasiul. Împreună, acești nutrienți ajută la scăderea tensiunii arteriale crescute și la reducerea riscurilor de boli de inimă. Ridichea este, de asemenea, o sursă bună de nitrați naturali care îmbunătățesc fluxul sanguin. Ridichea ne ajută să ne curățăm ficatul și stomacul, detoxificându-l.

Ridichile reprezintă o sursă bună de antocianine care ne mențin inima sănătoasă, reducând riscul bolilor cardiovasculare. În plus, sunt bogate în vitamina C, acid folic și flavonoide. Având în vedere că acestea au un nivel ridicat de vitamina C, se oferă protecție împotriva răcelii și a tusei și de asemenea, pot îmbunătăți sistemul imunitar. Dar bineînțeles, acestea trebuie să fie consumate în mod regulat. În plus, controlează dezvoltarea radicalilor liberi nocivi, inflamația și îmbătrânirea timpurie.

Preparare și servire

Ridichile de vară și de iarnă sunt consumate cel mai adesea crude. Ele pot fi totodată, conservate sau înlocuite în orice rețetă care necesită napi.
Aceste mici legume rădăcinoase sunt gustoase când sunt proaspete și în salate. Mănâncă un castron din ele crude, sunt un aperitiv minunat. În afară de a le felia foarte subțire și de a le servi cu salată, există o mulțime de alte moduri de a maximiza această legumă. Poți să faci și o supă delicioasă de ridichi sau le poți folosi și în alte feluri de mâncare, cum ar fi la preparea rețetei de tacos.
Comandă acum semințe de ridichi care au o bulbi de o calitate superioară, maturitate timpurie și cu rezistență mare la crăpare.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!