Ingrasaminte lichide speciale

Afiseaza: 1-25 din 25 produse

 Filtre

Îngrăşăminte lichide speciale

Pentru a obţine o recoltă bogată, majoritatea specialiştilor în agronomie recomandă utilizarea îngrăşămintelor, datorită eficienţei acestora. Doar printr-un simplu produs, plantele vor putea beneficia de o cantitate considerabilă de nutrienţi, astfel încât să se poată dezvolta armonios într-un timp scurt. De altfel, datorită compoziţiei chimice, aceste produse pot fi utilizate inclusiv pentru recoltele BIO, deoarece nu atacă părţile componente ale unei plante şi nici nu le modifică structura genetică. Rolul produselor este de a oferi plantelor mineralele necesare pentru a putea fi mult mai puternice şi pentru a putea produce o cantitate considerabilă de fructe şi legume.
 

Beneficiile utilizării îngrăşămintelor lichide speciale

În momentul în care sunt utilizate astfel de produse, plantele vor putea creşte într-un ritm rapid deoarece îngrăşământul conţine toţi nutrienţii necesari dezvoltării armonioase unei plante. Printre aceştia se numără sulful, nitrogenul şi multe altele, benefice pentru masa celulară a unei plante. De cele mai multe ori, în urma utilizării unor astfel de produse se poate observa cu uşurinţă că tulpinile sunt mult mai groase şi mai rigide, în timp ce frunzele sunt strălucitoare şi au o nuanţă puternică de verde. Totodată, florile sunt parfumate şi de dimensiuni considerabile, iar legumele şi fructele au un aspect sănătos şi extrem de plăcut.

Un alt beneficiu al utilizării unor astfel de produse este că pot fi folosite inclusiv pentru producţia de legume şi fructe BIO, deoarece nu vor avea un impact negativ asupra calităţii recoltei. Mai mult, plantele se pot dezvolta armonios în ritm propriu.
 

Avantajele utilizării îngrăşămintelor lichide speciale

Unul dintre avantajele utilizării unui astfel de produs este reprezentat de faptul că acesta poate fi aplicat oricând, atât pe tulpină, cât şi pe frunze, neexistând riscul să apară urme de reziduuri. Astfel, în urma aplicării îngrăşământului, plantele vor avea acelaşi aspect sănătos şi extrem de plăcut. Totodată, îngrăşământul poate fi aplicat oriunde pe plantă, deoarece acesta nu va ataca suprafeţele firave şi nici masa celulară expusă.

Un alt avantaj este reprezentat de faptul că majoritatea produselor lichide pot fi diluate pentru a putea fi administrate mai multor plante, care sunt poziţionate pe o suprafaţă imensă de teren. În momentul în care acestea sunt diluate, vor avea acelaşi impact benefic asupra dezvoltării plantelor, lucru datorat compoziţiei chimice a produsului. Mai mult, îngrăşământul poate fi folosit pe mai multe tipuri de sol, inclusiv pe cele care sunt extrem de mineralizate, lucru care avea un impact benefic asupra metabolismului plantelor, precum şi a secreţiei de clorofilă, esenţială în procesul de fotosinteză.
 

Modul de utilizare a îngrăşămintelor lichide speciale

Acest produs poate fi utilizat extrem de uşor, comparativ cu cele clasice, organice şi solide, precum gunoiul de grajd. Este nevoie doar să se picure o cantitate mică de produs la baza plantei, pentru ca aceasta să poată sustrage din sol nutrienţii necesari. Totodată, pentru rezultate optime, doar câţiva mililitri din produs pot fi diluaţi într-o cantitate considerabilă de apă.

Un astfel de amestec poate fi folosit inclusiv împreună cu un sistem de irigaţii, pentru ca proprietarii să se poată asigura de faptul că întreaga plantaţie poate beneficia de aceeaşi cantitate de produs.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!