Activatori de sol

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre

Activatori de sol

În momentul în care sunt realizate plantaţii pe suprafeţe mari de teren, este important de ştiut dacă solul este unul bogat sau nu în nutrienţi. De cele mai multe ori este nevoie inclusiv de activatori de sol, care s-au dovedit a fi substanţe extrem de benefice pentru buna dezvoltare şi creştere a plantelor. Este nevoie de o cantitate mică de produs, care să fie diluată în apă, pentru a putea vedea cele mai bune rezultate într-un timp record. Astfel, activatorii de sol sunt intotdeauna cea mai bună investiţie, mai ales în cazul în care solul este lipsit de minerale.
 

Importanţa investiţiei în activatori de sol

Activatorii de sol vor face întotdeauna diferenţa, mai ales când este vorba de recoltele care se desfăşoară pe o suprafaţă mult prea mare de teren. În momentul în care activatorii sunt utilizaţi, mai ales cu ajutorul unui sistem de irigaţii, întreaga suprafaţă poate fi acoperită cu succes, fapt pentru care proprietarii terenurilor agricole se vor puutea bucura de plante sănătoase, care vor putea produce fructe şi legume într-un timp foarte scurt. Mai mult, acestea vor fi mult mai rezistente şi nu se vor rupe cu uşurinţă, în special în timpul fenomenelor meteo puternice.

Comparativ cu îngrăşământul clasic, solid, care se regăseşte în comerţ, activatorii de sol prezintă o compoziţie complexă, fapt pentru care solul va putea fi hidratat şi hrănit în mod corespunzător, pentru a susţine o producţie foarte mare. Astfel, în urma utilizării produsului nu va mai fi nevoie să se investească şi în altte tipuri de îngrăşământ.
 

Beneficiile utilizării activatorilor de sol

Produsul prezintă o serie de beneficii care sunt greu de obţinut în urma utilizării îngrăşământului clasic. În primul rând, acesta conţine toţi nutrienţii perfecţi pentru un sol hrănitor, iar printre aceştia se numără nitrogen, precum şi minerale importante precum calciul. În momentul în care sunt aplicaţi, activatorii sunt absorbiţi în cel mai scurt timp de către sol, fără a exista riscul de a lăsa urme albe pe suprafeţele plantelor sau alte urme de reziduuri, fapt pentru care produsul este unul potrivit pentru diferite tipuri de plante, indiferent dacă este vorba de o producţie de fructe, legume sau cereale.

În al doilea rând, după ce a fost aplicat pe întreaga suprafaţă a plantaţiei, rezultatele pot fi vizibile în cel mai scurt timp. Plantele se maturizează rapid, iar componentele acestora devin mai dure şi rezistente. De altfel, frunzele se dezvoltă armonios, fapt pentru care procesul de fotosinteză va putea fi realizat încă de la primele luni de creştere a plantei.
 

Modul de utilizare al activatorilor de sol

Activatorii de sol pot fi utilizaţi mult mai simplu şi rapid, comparativ cu alte produse care se regăsesc pe piaţă. Tot ceea ce este nevoie este că aceştia să fie diluaţi într-o cantitate semnificativă de apă, iar apoi să fie folosiţi împreună cu un sistem de irigaţii. În acest mod, întreaga suprafaţă a plantaţiei va putea primi o cantitate considerabilă de produs, în cel mai scurt timp, iar efectele benefice ale acestui proces vor putea fi vizibile rapid.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!