Seminte de varza

Afiseaza: 1-40 din 59 produse

 Filtre

Semințe de varză

Varza provine din Europa, aceasta fiind recunoscută ca o parte importantă a bucătăriei europene. Se poate consuma ca varză murată, fiartă la abur, înăbușită sau crudă.
 

Semințe profesionale de varză

Fie că ești în căutare de semințe de varză pentru cultivare în câmp sau în spații protejate, pe site-ul nostru vei găsi semințe de varză albă și roșie, pentru orice sezon, deoarece avem atât semințe de varză de toamnă, cât și semințe de varză de primăvară timpurii și extratimpurii.

Pentru culturile protejate, dar și pentru câmp deschis, există hibridul profesional de varză albă Magnus Cresco F1, care produce varză cu greutatea între 0,8-1,5 kilograme.

Dacă ești în căutarea unui hibrid de varză care are capacitatea mare de păstrare în câmp, atunci alege semințele Mavunor F1. Acest hibrid are un aspect comercial deosebit, datorită faptului că frunzele verzei sunt acoperite cu pruină.

Un hibrid nou de varză este Zarissima F1, destinat pentru cultivarea în solar dar și în câmp deschis. Frunzele bazale acoperă bine solul și inhibă creșterea buruienilor. Are un sistem radicular puternic, deci este rezistent la condițiile neprielnice de cultură.

Semințele de varză Pruktor F1 CMS reprezintă un hibrid care are beneficiile unei tehnologii noi, cu scopul de a îmbunătăți hibrizii de varză și conopidă, creat pentru creșterea calității semințelor. Alte avantaje ale acestei tehnologii sunt că nu prezintă capacități de autofecundare, au efect 100% hibrid, plantele sunt identice din punct de vedere genetic iar culturile vor fi mai uniforme.

Semințele de varză Pruktor F1 au plante cu vigoare medie, sunt uniforme, cu căpățâni rotunde și au un aspect bun în câmp.

Kilagreg F1 este un hibrid nou de varză albă cu toleranță la Hernia verzei. Are un comportament excelent pentru cultura din câmp deschis.

Semințele de varză Vettel F1 sunt recomandate pentru cultivarea primăvara devreme, atât în spații protejate, la tunel, cu folie microporoasă, dar și în câmp. Culoarea este verde deschis și se diferențiază în piață prin rezistență foarte bună la crăpare.

Printre semințele de varză roșie se află hibridul Romus F1, ideal pentru consumul în stare proaspătă, cu un aspect atrăgător. Forma verzei este rotundă, are frunze interne compacte și cotorul scurt. Alt soi de semințe este Remala F1, hibrid de varză roșie care se poate cultiva pe tot parcursul anului, cu toleranță mare la temperaturi ridicate din timpul verii.
 

Care sunt beneficiile consumului de varză?

Chiar dacă vorbim despre varza albă, verde sau roșie, toate au nutrienți și vitamine care oferă multe beneficii pentru sănătate.

Varza are din plin vitamina B6 și folat, acestea două având rolul de a reda un metabolism energetic și, totodată, rolul de a menține buna funcționare a sistemului nervos.

În varză se găsesc antioxidanți și fibre, care protejează organismul de daunele cauzate de radicalii liberi. Mai mult, se mai află și vitamina A, B2 și fier. Bineînțeles, vitamina C este de nelipsit și aceasta oferă protecție pentru bolile de inimă și pentru vedere.

Alege să folosești produse de calitate superioară pentru cultura ta. Produsele noastre sunt de la producători de top și oferă productivitate mare.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!