Polizoare unghiulare

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre

Polizoare unghiulare

Un polizor unghiular poate fi folosit în mai multe scopuri, la diferite munci care încorporează materiale, mobilier sau materii prime distincte. Se pot folosi aceste polizoare pentru a tăia, a rectifica, dar pot să aibă o mulțime de alte scopuri.
Se pot folosi cele mai bune modele de polizoare unghiulare și pentru a se elimina materialele în plus de la o piesă. Poți folosi tot felul de discuri, care folosite corect, te vor ajuta în foarte multe lucrări și la foarte multe tipuri de materiale.
Avantajul principal deci al polizoarelor unghiulare este că pot tăia mari părți de metal fără nicio dificultate deoarece au o putere nominală mai ridicată decât alte instrumente de tăiere.
Ei bine, dacă alegi și tu cele mai bune modele de polizoare unghiulare, trebuie să știi că te poți bucura de o mulțime de avantaje semnificative.

Sunt aparate foarte folosite în construcție, atunci când lucrezi cu metale sau alte materiale

Nu prea contează dacă ești profesionist, începător sau amator. Dacă vei investi în modele de polizoare unghiulare de calitate, vei avea un ajutor de preț atunci când vine vorba despre munca pe care o ai de făcut, deci și să faci economii de timp.
Este vorba deci despre aparate extrem de polivalente, care pot face o mulțime de  lucruri atunci când au accesoriile potrivite.
Dar, sunt și ușor de manevrat, puternic și eficiente.

La ce poate fi folosit un polizor unghiular?

Această unealtă electrică este concepută în primul rând pentru tăierea sau șlefuirea materialelor. În ceea ce privește tăieturile, acestea sunt de obicei utile doar pentru tăieturi drepte, dar pot fi folosite pentru curbe atunci când ai mai multă experiență.
În general, polizoarele pot fi folosite pentru:
- Tăierea tablelor de oțel, barelor sau tijelor, șuruburilor sau a șuruburilor ruginite
- Tăierea cărămizilor, plăcilor și chiar a mortarului vechi din rosturi
- Ascuțirea lamelor, cum ar fi lamele mobile, foarfecile, topoarele și alte instrumente de tocat.
- Curățarea resturilor, vopselei și ruginii de pe suprafețele metalice, de exemplu, uși și garduri, piese de mașină, mistrii și cazmale, betoniere, depozitare suduri etc.
- Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a face tăieturi adânci în plăci dacă trebuie să tăi o secțiune din centrul unei plăci.

Cum se pot utiliza polizoarele unghiulare?

-Pentru a tăia sau rectifica ( în general). Acest lucru este valabil atât pentru metal, cât și pentru pietre - asigură-te că elementul pe care lucrezi este fixat pe o suprafață solidă.

-Pentru a tăia plăcile de pavaj. Datorită dimensiunii și greutății majorității plăcilor de pavaj, cel mai bine acest lucru se face în aer liber, într-un garaj sau într-un spațiu suficient de mare. Înainte de a începe tăierea și șlefuirea, așază placa pe un pat de nisip. Acest lucru va împiedica vibrațiile generate în timpul tăierii să ducă la crăparea plăcii.

-Pentru a tăia plăcile de gresie. Aceasta este o lucrare destul de delicată și este cel mai bine făcută dacă trebuie să tăia o secțiune din centrul unei plăci. Pune o bucată de carton groasă sub plăci pentru a preveni despicarea lor prin vibrații și, cu ajutorul unui clește, fixează foarte ușor faianța sau gresia de suprafața de lucru.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!