Echipamente de incalzit

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Echipamente de încălzit

Generatoare, aeroterme sau ventilatoare, fiecare dintre acestea au fost create cu scopul de a deveni o sursă de căldură adaptată unor nevoi și cerințe concrete. În oferta noastră vei găsi mai multe variante ale fiecărui dispozitiv, menite să ofere o experiență completă, în funcție de mediul în care sunt utilizate.

Tipuri de echipamente de încălzit

Generatoarele cu aer cald sunt concepute în vederea încălzirii unor spații bine ventilate, lipsite de umezeală și alți factori nefavorabili. Acționează concentrat și oferă o utilizare facilă până la atingerea temperaturilor vizate. Acționează ca un tun de căldură, care se exercită concentrat în direcția vizată. Sunt compacte și ușor de transportat datorită greutății reduse, dar și a roților cu care sunt prevăzute. Funcționează pe bază de combustibil diesel și un generator cu aer cald poate încălzi încăperi de până la 800 de metri pătrați în interval de o oră. 

Aerotermele din oferta noastră vin în mai multe forme, dimensiuni și garantează o încălzire adaptată. Sunt destinate în special pentru încălzirea unor spații de dimensiuni relativ reduse precum camere de locuințe, birouri, sere, hale, etc. având o putere de acționare pentru maxim 400 de metri pătrați pe oră. Poți opta atât pentru varianta electrică, cât și pentru cea pe gaz, în funcție de criterii proprii. Sunt compacte, ușor de folosit și au în dotare funcții care să permită utilizarea constantă pentru atingerea temperaturii optime, fără riscuri adiacente. Au termostat și funcții de evitare a supraîncălzirii, ceea ce le face să nu fie predispuse la defecțiuni premature.

Ventilatoarele de lucru cu led sunt dispozitive electrice care funcționează pe bază de acumulator propriu sau prin conectare la rețea și care garantează o încălzire uniformă a spațiilor. Sunt prevăzute cu trei trepte de viteză, temporizator automat și funcții de reglare a direcției fluxului de aer. Asta înseamnă că pot fi utilizate la capacitate maximă până la trei ore fără oprire, fapt ce facilitează încălzirea rapidă a zonei vizate. 

La noi te bucuri de cele mai bune prețuri pentru produse de top asigurate de producători renumiți pe plan mondial. Nu doar că ai parte de reduceri substanțiale la toată gama de echipamente de încălzire, dar ai la dispoziție și opțiunea de plată în rate. În cazul în care nu dispui de suma totală la momentul la care vrei să plasezi comanda, cu ajutorul programului Star, poți eșalona contravaloarea dispozitivului. Mai exact, poți opta pentru rate de la 2 până la 9 luni, în funcție de posibilitatea de plată, fără comisioane sau taxe suplimentare. Comanzi simplu și rapid, te bucuri de consultanță de specialitate gratuită și ai parte de cele mai bune produse pentru nevoile tale. 

Indiferent de tipul de echipament sau de model, fiecare dintre acestea beneficiază de transport rapid prin curier direct la adresa indicată. Termenul de livrare este de 3-7 zile lucrătoare și pentru comenzile de peste 500 de lei este eliminată taxa aferentă. În plus, ai 14 zile la dispoziție să te hotărăști dacă produsul comandat coincide cerințelor tale. În caz contrar poți solicita returul acestuia, cu garanția că vei primi banii înapoi în cel mai scurt timp.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!