Hidrofoare

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Hidrofoare

Fiabil, ușor de folosit, hidroforul este folosit pentru pomparea apei și pentru distribuirea apei pentru duș, bucătărie, boiler sau chiuvetă, pentru alimentarea instalației, wc. Un hidrofor are misiunea de a preveni oprirea și pornirea repetată a unei pompe de apă, facilitând curgerea constantă a apei la robinet.
Conceput pentru volume mari de apă și pentru a accentua presiunea apei, hidroforul conține o pompă de suprafață, o pompă de refulare, un rezervor pentru presiune apă și supape sau dispozitive de oprire.

Un hidrofor funcționează la o adâncime destul de mare, putând aspira apa de la adâncime fără efort

Alegerea unui hidrofor nu se face la voia întâmplării, există un aparat adaptat fiecărei utilizări în parte și debitului de apă de care ai nevoie. Este adaptat pentru un sistem de irigație pentru grădină sau pentru utilizarea domestică sau pentru profesioniștii care au nevoie de distribuirea apei într-un imobil.
Ai la dispoziție un număr mare de modele de hidrofoare din care poți alege. Optează pentru modelul perfect, potrivit gospodăriei tale. Dacă optezi pentru un hidrofor de calitate vei avea garanția obținerii unei soluții avantajoase pentru a dispune de apa menajeră, atât de necesară activităților curente. Chiar dacă acest lucru ți se poate părea surprinzător, încă mai există zone în care nu s-au introdus sisteme centralizate de distribuire a apei și canalizării. În aceste cazuri, una din posibilele soluții este hidroforul, un dispozitiv care ne ajută să asigurăm familiei noastre necesarul de apă zilnic.
Un hidrofor funcționează la o adâncime mare, poate să aspire apa de la adâncime cu ușurință, fără prea mai eforturi. Dispune de un număr mic de porniri și opriri ceea ce echivalează cu un consum mic de energie. Hidroforul necesar va fi ales în funcție de nevoile gospodăriei, în funcție de numărul de ocupanți și în funcție de frecvența consumului de apă. Cu ajutorul unui hidrofor poți stropi cu ușurință gazonul sau grădina de legume rapid și ușor. În plus, un hidrofor asigură cantitatea de apă necesară pentru spălatul vaselor, activitate pe care o efectuăm de minim trei ori pe zi.
Pentru a face toate aceste lucruri trebuie să ai o presiune potrivită și să efectuezi unele reglaje ori de câte ori este necesar. De exemplu, la hidrofoare de suprafață, presiunea nu trebuie să fie extrem de ridicată, poate fi de aproximativ 1 bar, în cazul în care sursa este la o adâncime de maxim cinci metri. Pentru a ajunge la presiunea dorită utilizatorul va efectua o reglare presostat – cu alte cuvinte, va roti butonul hidroforului. În vasul de expansiune, presiunea potrivită va fi de 1,6 bari. Utilizatorul va verifica din când în când să nu crească sau să nu scadă.

Când este necesar un hidrofor?

Hidroforul este necesar în cazul în care instalația este conectată la o sursă de apă și presiunea de la punctul de conectare nu este destul de mare sau atunci când alimentarea cu apă este efectuată din propria fântână. Un hidrofor mai poate fi util și pentru extragerea apei din rezervoarele de apă nepresurizate precum cele necesare pentru colectarea apei de ploaie.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!