Biostimulatori

Afiseaza: 1-36 din 36 produse

 Filtre

Biostimulatori

Biostimulatorii sunt produse care prezintă o compoziţie chimică unică şi sigură pentru plante, fapt pentru care sunt utilizaţi deseori în domeniile agricole, datorită rezultatelor obţinute. În urma aplicării, acestea vor putea acţiona direct la radacina plantei, iar beneficiile vor putea fi vizibile în cel mai scurt timp. Planta va avea un aspect plăcut, va fi mult mai rigidă, iar culorile vor fi puternice şi plăcute. În acest mod, se poate obţine o recoltă BIO, cu un aspect plăcut, fapt pentru care va putea aduce şi profit persoanelor care activează în domeniul agriculturii.
 

Beneficiile utilizării biostimulatorilor

Pe piaţă se regăsesc numeroase tipuri de biostimulatori, care corespund cerinţelor unor anumite tipuri de plante, care nu pot creşte şi nu se pot dezvolta în mod armonios, în anumite regiuni. Există produse special concepute pentru regularizarea creşterii, pentru înflorire, dar şi pentru întărirea rădăcinilor. În acest mod, orice agricultor poate să ofere plantelor cantitatea necesară de nutrienţi şi minerale, pentru a se putea dezvolta armonios, dar şi pentru a putea să producă o cantitate considerabilă de legume şi fructe.

Mai mult, în momentul în care acestea sunt folosite se poate observa cu uşurinţă faptul că toate alimentele produse au o aromă foarte plăcută, naturală şi intensă, reprezentativă pentru producţia BIO. De altfel, prin utilizarea biostimulatorilor, calitatea producţiei nu se va schimba ci, mai mult, aceasta se va putea îmbunătăţi considerabil, deoarece plantele vor putea beneficia de toate substanţele nutritive care se regăsesc atât în sol, cât şi în astfel de produse. De cele mai multe ori, producţia va prezenta şi o paletă de culori extrem de plăcută din punct de vedere vizual, fapt pentru care comercializarea unor astfel de produse va fi un adevărat succes.
 

Avantajele utilizării biostimulatorilor

Cel mai important avantaj al utilizării unor astfel de produse este reprezentat de faptul că acesta poate fi aplicat direct la rădăcina plantelor, fără prea mari probleme. În momentul în care cantitatea dorită de îngrăşământ este folosită, pământul va putea absorbi rapid toată cantitatea de produs. Ulterior, din sol, planta va putea sustrage mineralele de care are nevoie. Este important de ştiut faptul că în momentul în care este aplicat produsul, acesta va avea acţiune directă asupra părţilor plantelor care se regăsesc în sol, fapt pentru care rezultatele se vor putea vedea în cel mai scurt timp.

Un alt avantaj al utilizării unui astfel de produs este reprezentat de faptul că nu va lăsa urme albe şi alte reziduuri pe suprafeţele plantelor.
 

Modul de utilizare al biostimulatorilor

Aceste produse trebuie utilizate în momentul în care este clar şi vizibil faptul că plantele nu se dezvoltă într-un mod corespunzător. Pentru a putea rezolva cu succes o astfel de problemă, este importantă utilizarea biostimulatorilor, atât în forma sub care au fost achiziţionaţi, cât şi diluaţi.

În momentul în care produsul este diluat, acesta îşi va păstra în continuare proprietăţile, însă avantajul este că poate fi folosit inclusiv cu sistemele de irigaţii. Astfel, întreaga plantaţie va putea beneficia de aceeaşi cantitate de minerale şi săruri, într-un timp foarte scurt, lucru vizibil în momentul în care va fi recoltată producţia.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!