Contul meu
0 Coşul meu
Nu aveţi produse în coş.

Despre noi

  Compania LENCOPLANT a fost inființată in anul 2012, avand ca obiect principal de activitate comercializarea semințelor si a altor materiale necesare activitaților agricole. Pe parcurs, compania s-a dezvoltat continuu si susținut, astfel incat, in prezent,  LENCOPLANT este una dintre cele mai dinamice companii de pe piața de inputuri profesionale pentru legumicultură și consultanță agricolă profesională.

Compania este unic importator si distribuitor in Romania pentru o gamă diversificată de inputuri dedicate agriculturii , printre care menționam : fertilizanți si biostimulatori de creștere HUMOFERT, sisteme de irigații UNIVERSAL DIP, butoaie de vin din plastic alimentar KARAKOUSSIS , tăvi alveolare .

Obiectivul nostru  este acela de a oferi clienților nostri  produse si servicii de cea mai inaltă calitate, la prețuri corecte, adaptate condițiilor si nevoilor acestora , pe care sa le foloseasca din momentul inființarii culturilor legumicole si până la valorificare , astfel incat aceștia să practice o agricultură modernă si eficientă .

 LENCOPLANT comercializează  produse ale celor mai importanți furnizori naționali si internaționali în magazinele proprii , distribuție si prin magazinul on-line www.lencoplant.ro , garantand astfel pentru calitatea si originea produselor comercializate. In plus , compania este partener eMAG marketplace.

In portofoliul nostru de produse includem: semințe profesionale, fertilizanți/îngrășăminte, biostimulatori, pesticide, produse de uz fitosanitar, echipamente pentru sere si solarii ,instalații irigare prin picurare, substraturi de turbă pentru flori si legume , tăvi alveolare si alte accesorii. De asemenea, oferim fermierilor consultanță cu privire la modul de plantare si ingrijire a fiecarui soi de semințe, pentru obținerea de rezultate competitive.

Colaborăm cu branduri de renume, recunoscute ca principalele producatoare de material săditor pe plan internațional, firme ce investesc enorm in tehnologia si cercetarea semințelor, acordand o mare atentie procesarii seminței. Printre calitatile ce recomanda semințele noastre, si mai ales acesti producători putem enumera: semănarea mult mai ușoara a acestor semințe; răsărirea uniformă; protecția mai eficientă impotriva ciupercilor si dăunătorilor si o producție mult mai mare. Includem in semințele noastre, atat semințe obișnuite cat si hibrizi de foarte bună calitate, performeri pe toate planurile.

  Consultanță de specialitate

Magazinul incearcă sa ofere, prin prezentul website, toate informatiile necesare unui ciclu de producție eficient. Cu toate astea, este posibil ca anumite informatii sa lipseasca. In acest caz, vă stăm la dispoziție prin intermediul numerelor de telefon si al adresei de e-mail cu raspunsuri privind tehnologiile de cultivare, creștere si combatere a dăunătorilor la cultura legumicolă.