Micronutrienti

Afiseaza: 1-25 din 25 produse

 Filtre

Micronutrienţi

Micronutrienţii s-au dovedit a fi extrem de utili, în special când vine vorba de creşterea şi dezvoltarea recoltelor. Pentru a putea obţine o producţie mare de fructe, legume sau cereale, micronutrienţii nu ar trebui să lipsească dintre produsele care sunt utilizate în mod frecvent pentru recolte. În acest mod, se poate asigura faptul că plantele dispun de cantitatea necesară de aminoacizi şi minerale de care au nevoie pentru a creşte şi a se dezvolta în mod armonios. Astfel, micronutrienţii s-au dovedit a fi utili în mai multe cazuri, iar acest lucru este datorat faptului că produsul prezintă o compoziţie unică şi echilibrată care aduce o serie de beneficii plantelor.
 

Importanţa investiţiei în micronutrienţi

Pe lângă îngrăşămintele clasice, fermierii şi inginerii agronomi ar trebui să investească şi în acest produs, care cuprinde toţi nutrienţii de care o plantă are nevoie. Comparativ cu produsele clasice, acest produs are acţiune imediată, fapt pentru care este esenţial în procesul de maturizare al plantelor. Astfel, în momentul în care este utilizat, produsul va putea fi absorbit în cel mai scurt timp de carte sol şi va acţiona direct la rădăcina plantelor.
Datorită compoziţiei echilibrate, produsul nu va ataca pereţii celulari ai platelor, ci, mai mult, îi va hrăni în mod corespunzător astfel încât celulele să se poată diviza rapid, pentru ca planta să se poată dezvolta într-un timp relativ scurt. În cele din urmă, rezultatele benefice se vor putea observa în cel mai scurt timp.
 

Beneficiile utilizării micronutrienţilor

În momentul în care aceste produse sunt aplicate la baza plantelor, acestea vor sustrage din sol toate substanţele active şi mineralele pentru a se hrăni. Deoarece produsul conţine o serie de substanţe esenţiale creşterii şi dezvoltării plantelor, în scurt timp, recolta va fi compusă din plante care prezintă rădăcini groase, precum şi tulpini dure şi rigide. De altfel, frunzele plantelor vor fi mult mai sănătoase şi vor putea realiza cu succes secreţia de clorofilă, care este esenţială în procesul de fotosinteză. În acest mod, planta se va putea hrăni într-un mod corespunzător.

În cele din urmă, acest proces va putea fi vizibil, în special în cazul producţiei, care va fi un adevărat succes. De cele mai multe ori, aceasta va fi mult mai bogată, iar cantitatea de fructe şi legume produsă va fi mult mai mare. Toate aceste aspecte au întotdeauna un impact pozitiv asupra bugetului personal, în special dacă producţia urmează a fi comercializată.
 

Modul de utilizare al micronutrienţilor

Comparativ cu îngrăşămintele clasice, micronutrientii pot fi utilizaţi mult mai uşor, iar acest lucru este datorat faptului că sunt comercializaţi sub formă lichidă, fapt pentru care sunt compatibili cu un sistem de irigaţii. Tot ceea ce trebuie făcut este ca fermierii şi inginerii să amestece produsul cu o cantitate necesară de apă, pe care ulterior să o distribuie pe întreaga suprafaţă a plantaţiei cu ajutorul unui sistem de ultimă generaţie.

Prin utilizarea tehnologiei, dar şi a compuşilor organici, se poate asigura faptul că plantele vor putea primi nutrienţii de care au nevoie penrtru a se dezvolta, dar şi pentru a produce fructi de calitate.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!