Seminte de spanac

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Semințe de spanac

Spanacul provine din Asia Centrală și de Vest. Este o legumă populară, care se cultivă în întreaga lume.

Semințe profesionale de spanac

Dacă vrei sa cultivi semințe de spanac în spații protejate sau în câmp deschis, poți găsi pe site-ul nostru semințe de spanac de la furnizori de top, care sunt potrivite atât pentru grădini, cât și pentru sere și solarii. Alege dintre soiurile de semințe de spanac care se remarcă prin toleranță ridicată la boltire.

Printre produsele noastre se află semințele de spanac Rembrandt F1, semințe hibrid noi, cu o maturitate de 55 de zile. Aceste semințe produc frunze de culoare verde întunecat, cu o formă alungită și netedă. Frunzele sunt viguroase, erecte, elastice și sănătoase. Ele sunt rezistente la înflorire și au o capacitate bună după recoltare. Sunt destinate în special pentru producția de iarnă, prelucrării industriale și spanacului ”baby” și ”teen”. Creșterea lor este ușoară și se face în orice condiție de plantare.

Cea mai nouă varietate de semințe pe care le vei găsi pe site au numele El Prado F1. Este un spanac hibrid care are un randament crescut. Frunzele sale sunt de culoare verde închis, au o formă ovală, sunt uniforme și puternice. Perioada optimă pentru a le cultiva este primavara și toamna, însă pot fi cultivate și cu trecere peste iarnă. El Prado F1 are un potențial de producție ridicat și o toleranță înaltă la îngălbenire. Poate fi recoltat atât ca baby leaf cât și la maturitatea deplină.

Cultivarea lor se poate realiza în câmp deschis dar și în spații protejate. Se pot consuma în stare proaspătă sau pot fi folosite pentru procesare. Poate fi un adaos foarte potrivit la amestecul de salate.

Vei găsi și altă varietate nouă de spanac, Odysseus F1, care poate fi cultivată în spații protejate și în câmp deschis. Produsul este potrivit pentru culturile de primăvară-toamnă dar și pentru culturile de iarnă. Frunzele sunt de culoare verde închis și au o formă ovală. Odyseesus F1 se pot consuma în stare proaspătă însă pot fi folosite și pentru procesare.
 

Care sunt beneficiile consumului de spanac?

Se consideră că spanacul aduce foarte multe beneficii sănătății umane. Consumul de spanac reduce stresul oxidativ și scade nivelul tensiunii arteriale iar în plus, ajută la menținerea ochilor sănătoși.

Spanacul conține fibre insolubile și este extrem de bogat în vitamine și minerale. Printre ele se află carotenoizi, vitamina C, vitamina K1, care este necesară în coagularea sângelui, acid folic, cu rol în funcționarea normală a celulelor, calciu, deosebit de important pentru sănătatea oaselor, precum și potasiu, magneziu, vitaminele B6, B9 și vitamina E. De asemenea are și fier, o sursă importantă care ajută mai ales în cazurile de anemie. Fierul este implicat în aducerea oxigenului în țesuturile corpului.

Comandă de pe lencoplant.ro semințe de spanac hibrid cu un comportament excelent și o creștere verticală puternică, factori care fac recoltarea să fie rapidă și ușoară. Poți alege hibrizi de spanac cu modul de recoltare care se poate face fie ca baby leaf sau când se ajunge la maturitatea deplină.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!