Seminte de salata

Afiseaza: 1-40 din 40 produse

 Filtre
Seminte de salata - Semințe de salată Lobela
-5%
Seminte de salata - Seminte salata Singapore F1
-17%

Semințe de salată

Originea salatei este din timpul Imperiului Roman. Pe site-ul nostru poți găsi o gamă variată de semințe de salată pe care le poți achiziționa la prețuri accesibile!
 

Semințe profesionale de salată

Alege semințe de salată de vară și semințe de salată de iarnă care se potrivesc pentru cultura de câmp sau de seră. Poate vrei să selectezi semințe de salată drajate care formează căpățâni compacte și uniforme, de un verde intens sau semințe de salată iceberg și alte astfel de semințe care prezintă rezistență ridicată la emiterea de tije florifere.

Pentru cultura de câmp, recomandâm Oleole F1, care este o varietate de salată pe tipul Batavia cu frunze crețe. Aceasta se poate cultiva în perioadele de primăvară și toamnă.

Plantele salatei se evidențiază prin portul erect și printr-o vigoare ridicată, ceea ce face ca recoltarea salatei să fie foarte ușoară.

Radian F1 se face plăcută prin aspectul comercial. Este o varietate de salată ușor de cultivat, destinată pentru cultura de vară.

O salată care nu este pretențioasă la sol și temperaturi scăzute este varietatea Centore F1. Frunzele ei sunt deschise la culoare și erecte, cu o alură comercială deosebită. Ciclul de cultură este rapid și este rezistentă la uscarea frunzelor interioare.

Semințele de salată Shangore F1 se disting prin faptul că se dezvoltă rapid. Shangore F1 este o salată cu căpățânile compacte, semi-închise, netede și strălucitoare. Acest tip de salată se taie foarte ușor datorită frunzelor erecte.
Salata Lea este un soi de salată roșie de tipul Lollo rosa, care se cultivă de primăvara până toamna, atât în câmp deschis, cât și în solarii. Are o rezistență foarte bună la micro crăpare. Salata este compactă, frunzele sunt crețe și căpățâna are dimensiuni mari.
 

Care sunt beneficiile consumului de salată?

Există o serie de beneficii dacă mănânci salată regulat și poate reprezenta unul dintre cele mai bune obiceiuri pe care le poți face pentru sănătate. În plus, este simplu să prepari doar o salată simplă, cu condimente și ulei de măsline. Și are și un gust foarte bun și o textură crocantă.

De regulă, salata cu frunze roșii și cea cu frunze verzi închise sunt mai bogate în vitamine și nutrienți.

Salata conține din plin vitamina A, esențială pentru sănătatea ochilor, diviziune celulară și pentru imunitate. De asemenea, salata este o sursă de fibre naturale, care ajută la reducerea colesterolului, la pierderea în greutate și la buna funcționare a digestiei și menține zahărul din sânge la nivelul optim. Conținutul ridicat de apă care se află în salată ajută la hidratarea corpului și, prin urmare, menține tonul tineresc al pielii și funcțiile de bază ale corpului.

De altfel, un aport zilnic de legume și fructe este bun și pentru buna dispoziție. Din fericire, salata se potrivește lângă aproape orice altă legumă, deci poți face un mix reușit cu mai multe feluri de legume.

Alege semințe de salată profesionale ce se remarcă printr-o vigoare ridicată și care permit recoltarea facilă. Bucură-te de diversitatea de soiuri pe care le ai la dispoziție în magazinul nostru online și comandă semințe de salată verde rezistente la boli, frig și îngheț

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!