Igiena publica

Afiseaza: 1-31 din 31 produse

 Filtre

Igienă publică

Sănătatea publică este o problemă importantă care atinge toate aspectele vieții: de la sănătate și siguranță la educație și independență economică. Igiena îmbunătățită poate reduce dramatic incidența bolilor și a mortalității.

Combaterea dăunătorilor: Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție

Gândacul este o specie care are capacitatea de a se reproduce rapid și în cantități mari. Îi place căldura și iese mai degrabă noaptea, se hrănește cu tot ce se află în jur și poate fi depozitat în ambalaje, cutii de carton, deșeuri. Ia-ți măsurile de precauție adoptând gesturile potrivite unui stil de viață sănătos.

Ploșnița este o insectă esențial nocturnă, care se instalează în toate locurile vieții umane, precum hoteluri, case de oaspeți, spitale, case de bătrâni, inclusiv creșe, școli, trenuri și, bineînțeles, în case particulare. Prezența ei nu este neapărat legată de o problemă de curățenie și toată lumea poate fi îngrijorată. Datorită dimensiunilor lor mici, aceste insecte se strecoară în casa ta pentru a-și ascunde și depune ouăle fără ca tu să le observi.

Puricii sunt introduși în principal în case de animalele de companie. Invadează animalele de companie, nu ezită să atace oamenii.

Hornetul asiatic atacă în primul rând livezile, și în special albine, care sunt hrana lui preferată. Se dovedește a fi un dăunător foarte invaziv din cauza absenței unui prădător.

Țânțarul tigru își stabilește cel mai adesea adăposturile în locuințe particulare, în mici rezerve de apă stagnantă. Odată instalat în grădina ta, este foarte dificil să îl disloci. Acest țânțar este stabilit și activ în departament.

Tipuri de insecticide folosite pentru igiena publică:

· MaxForce IC White este o momeală insecticidă sub forma de gel de culoare albă având drept substanță activă imidaclopirid-ul. Acționează asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptică, blocând funcționarea centrilor nervoși ai dăunătorului.

· K-Othrine WG 250 este un insecticid sub formă de granule dispersabile în apă cu eficiență împotriva întregului spectru de dăunatori.

· Solfac Automatic Forte NF - bombă fumigenă de unică folosință ce produce un efect similar termonebulizarii, prin eliberarea controlată a unui fum insecticid. Permite o intervenție ușoară și practică în incintele unde utilizarea insecticidelor clasice (lichide sau solide) poate genera eventuale probleme secundare. Are efect instantaneu, pătrunde în spatiile greu accesibile (crăpături) și nu necesită o perioadă de pauză foarte mare după utilizare.

· K-othrine Partix 25 SC este un insecticid cu un spectru larg de acțiune, având în componența sa substanța activă deltametrin 25 g/l (2/45%). El este condiționat sub o formă specială de suspensie concentrată polimerizată(partix), având acțiune de contact, cu rol în eliminarea insectelor zburătoare, cât și a celor târâtoare, din sectorul igienei publice.

· Harmonix® Red Mite este un produs biocid cu acțiune mecanică, un insecticid fără substanță activă, conținând un polimer de celuloză formulat cu un solvent (izopropanol) de calitate, utilizat la scară largă în industria alimentară. În contact cu o insectă, solventul se evaporă rapid și polimerul formează o peliculă concentrată, liniară, reticulată, care imobilizează și „închide” bine insectele, ca intr-o capcană mecanică. Eficacitatea produsului în creșterea păsărilor este remarcabilă datorită capacității sale de a pătrunde adânc în suprafețe cu praf.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!