Generator cu aer cald

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Generatoare cu aer cald

Încălzirea unor spații este esențială pentru buna exercitare a anumitor intervenții sau acțiuni. Simplu de folosit, compacte și foarte eficiente, generatoarele de are cald sunt ideale pentru utilizarea lor în scopuri industriale și nu numai. În oferta noastră vei descoperi doar produse realizate în conformitate cu cele mai stricte standarde impuse de domeniu. 

Te bucuri de produse eficiente adaptate unor nevoi specifice

Ai garanția calității și performanței oferite de producători de renume, care folosesc cele mai moderne și eficiente metode de realizare a acestei categorii de echipamente de încălzire. Acestea funcționează ca un tun de căldură, diesel, menit să încălzească rapid încăperi de până la 800 de metri pătrați în decurs de doar o oră. Sunt ideale pentru zone ample de lucru precum șantiere, spații de producție, sau camere bine ventilate și uscate. Au o putere de 5000 W și ating o tensiune de până la 230 V. Acești parametri fac generatoarele să fie dispozitive ideale pentru utilizare constantă, fără întrerupere. 

Sunt ergonomice, compacte și ușor de transportat. Sunt dotate cu două roți care să faciliteze deplasarea dintr-un loc în altul, astfel încât să le poți poziționa oriunde ai nevoie de o intensitate mai concentrată a temperaturii.

Cumperi simplu și rapid din momentul în care te-ai hotărât la modelul ideal de generator cu aer cald pentru nevoile tale 

Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsul în coș și să completezi formularul de comandă care va fi generat automat. Ești asistat la fiecare pas pentru a facilita procesul în cât mai scurt timp, fără dificultăți. Vom expedia generatorul în cel mai scurt timp și va fi livrat direct la adresa indicată, prin curier rapid, în termen de 4-7 zile lucrătoare. În plus, pentru comenzile mai mari de 500 de lei, ești scutit de orice taxă de livrare. În plus, dacă nu ești pe deplin mulțumit de dispozitivul pe care îl primești, ai la dispoziție 14 zile pentru a-l returna. 

Cu toate acestea, datorită sistemului de consultanță de specialitate gratuit pe care îl punem la dispoziție, șansele ca generatorul să nu îndeplinească toate cerințele vizate sunt foarte mici. Ai întotdeauna garanția unei achiziții adaptate nevoilor tale, sigure și eficiente. Oricând ai nevoie de ajutor în luarea unei decizii sau îți dorești mai multe detalii suplimentare față de cele expuse pe site, poți apela la numerele afișate, iar un specialist din echipa noastră îți va oferi tot suportul de care ai nevoie pentru a lua cea mai bună decizie de cumpărare. 

În oferta noastră te bucuri de cele mai bune prețuri, plus reduceri consistente care se activează recurent. De asemenea, dacă aplici la programul Star și optezi pentru plata cu cardul aferent, poți beneficia de plata în rate, de la 2 până la 9 luni. Dacă nu îți dorești să beneficiezi de acest aspect, ai opțiunea de achitare prin ordin de plată, prin transfer bancar sau ramburs direct la livrare. Indiferent de varianta pe care o alegi, beneficiile sunt evidente atunci când cumperi de la noi.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!