Scule VDE

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Scule VDE

Atunci când vrei să realizezi lucrări cu rezultate excepționale, ai nevoie de unelte care să îndeplinească niște criterii stricte. În oferta noastră vei găsi mai multe variante de scule VDE care să te ajute în prestarea serviciilor și să îți facă munca mult mai ușoară. Printre acestea se numără cleștii pentru decablare sau modele sfic, concepute în așa fel încât să facă cea mai mare parte din muncă fără ca tu să fii nevoit să depui prea mult efort. Acești clești sunt realizați în conformitate cu cele mai stricte criterii de calitate și siguranță, astfel încât tu să nu te expui niciunui risc atunci când îi utilizezi. 

Calitatea este liantul de bază pe care mizăm atunci când ne consolidăm oferta. De la materialele din care sunt realizate produsele, la design și proprietăți, toate detaliile sunt stabilite cu mare atenție. Doar în acest mod putem garanta clienților noștri produse cu un grad înalt de performanță. Fiecare sculă VDE este dotată cu tot ce este nevoie pentru a facilita realizarea procedurilor pentru care a fost creată.

Dacă vorbim de cleștii sfic, aceștia sunt dotați cu mânere ergonomice, izolate în așa fel încât să te protejeze de tensiuni de până la 1000V. Sunt realizați din oțel crom-vanadiu călit prin inducție. Au o lungime de 160 mm și adâncime maximă de taiere de 2 mm cu o capacitate a  fălcilor de 2 mm. Pot fi utilizați cu succes în instalațiile și aplicațiile de înaltă tensiune. 

Cleștii pentru decablat sunt concepuți după același principiu. Ating o lungime de 170 mm și capacitatea de deschidere a fălcilor ajunge până la 5 mm.

Descoperă multitudinea de avantaje pe care le ai la fiecare comandă online din magazinul nostru

Nu trebuie să îți faci niciodată griji atunci când alegi să cumperi online de la noi. Îți asigurăm o experiență mult mai complexă decât cea pe care ai putea-o avea în varianta clasică. Ai la dispoziție în permanență un serviciu de consultanță de specialitate care este gratuit. Poți apela la acesta atunci când ai dubii cu privire la ce alegere să faci sau atunci când ai nevoie de mai multe informații pentru a lua o decizie bine fundamentată. În acest mod ai garanția unui dispozitiv care va fi pe deplin în conformitate cu nevoile și cerințele tale,

Ai livrare gratuită, în termen de 3-6 zile lucrătoare, la orice comandă de peste 500 de lei. Dacă depășești și pragul de 700 de lei, ai parte și de un produs cadou care cu siguranță îți va fi foarte util. În plus, ai timp 14 zile pentru a te convinge că sculele comandare sunt exact ce ai tu nevoie. Chiar și prețurile sunt adaptate în așa fel încât să găsești produsul ideal care să se încadreze în categoria de buget de care dispui în acest sens. Nu va mai trebui să acorzi sume uriașe pentru a te bucura de calitate și performanță la nivel înalt atât timp cât alegi să colaborezi cu noi.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!