Seminte de castraveti

Afiseaza: 1-40 din 43 produse

 Filtre

Semințe de castraveți

Semințele de castraveți provin din Asia Mică, dar sunt populare la nivel global. Castraveții sunt foarte ușor de cultivat și sunt delicioși, mai ales atunci când îi cultivi singur.

Poți alege varianta ta preferată de semințe de castraveți, pentru că vei gasi pe site semințe de castraveți cornison care este un soi ideal pentru culturi lungi, extratimpurii și timpurii, semințe de castraveți de toamnă, dar și varianta de vară.
Un exemplu de variantă pe care o poți alege sunt semințele de castraveți Bomber F1, ce produc castraveți lungi, ideali pentru cultivarea în sere, adaptate culturii pe întreaga perioadă a anului. Altă variantă de semințe de castraveți care se cultivă în sere sunt semințele Severin F1. Culoarea cojii este verde închis, fără dungi sau pete. Are un gust excelent, fără să fie amar. Recolta este potrivită pentru salate și procesări, inclusiv poate fi folosită la murături. Semințele de castraveți Spino F1 au o capacitate extraordinară de a produce fructe identice cu o uniformitate demnă de invidiat și cu rezistență deosebită la temperaturi scăzute, deci acești castraveți pot crește în aer liber.

Alege semințele de castraveți pe care le vrei, fără griji, pentru că garantăm productivitate sporită și un gust savuros al legumelor obținute.  Castraveții proaspeți au un gust mult mai bun decât cei cumpărați din magazin și fiecare soi are o aromă unică. Odată ce ți-ai crescut propriii castraveți din semințe, nu vei mai dori niciodată să cumperi din magazin.

Beneficiile castraveților

Sunt bogați în substanțe nutritive benefice, precum și în antioxidanți care pot ajuta la tratarea și chiar prevenirea unor afecțiuni. De asemenea, castraveții au un conținut scăzut de calorii și conțin o cantitate mare de apă și fibre solubile, ceea ce îi face ideali pentru hidratare și la pierderea în greutate.
Pentru a maximiza conținutul lor de nutrienți, castraveții trebuie consumați cu coajă. Decojirea lor reduce cantitatea de fibre, precum și a anumitor vitamine și minerale.

Castraveții sunt un adaos răcoritor, hrănitor și incredibil de versatil pentru orice dietă. Consumul de castraveți poate duce la multe beneficii potențiale pentru sănătate, inclusiv la regularitate digestivă și la păstrarea nivelurilor scăzute de zahăr din sânge.

Cum se cultivă semințele de castraveți?

Nicio grădină de vară nu ar trebui să fie lipsită de castraveți deoarece aceștia se înmulțesc ușor și repede. Castraveții pot fi crescuți fie în interior, în seră, fie în exterior, la aer liber. Spre exemplu, dacă ești în căutarea castraveților de dimensiune lungă, cum sunt în supermarket-uri, atunci vei avea nevoie de o seră încălzită. Ambele tipuri de castraveți sunt o încântare pentru papilele gustative.
Castraveții de exterior tolerează climatul mai rece și sunt adesea spinoși sau aspri la atingere. Cei de de seră formează fructe mai netede, dar au nevoie de această căldură suplimentară pentru a crește cu succes.

Această legumă este ușor de cultivat atunci când i se oferă îngrijire și protecție adecvată. Castraveții conțin aproximativ 90% apă, așa că nu este surprinzător că au nevoie să fie udați suficient de mult.

Comandă acum cele mai bune semințe de castraveți de pe site și poți profită de calitate superioară la preț accesibil!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!