Fasole

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Semințe de fasole

Fasolea face parte din familia de leguminoase pe nume Fabaceae, printre care se află și mazărea, arahidele, soia și altele, pe lângă această legumă. Fasolea cu semințele mici, în starea ei sălbatică, are origine din Afganistan și de la poalele Himalaiei. Apoi, forma îmbunătățită a fost cultivată în Thailanda. Fasolea cu semințe mari a fost cultivată în zonele: Marea Egee, Georgia, Armenia și Europa.

Semințe profesionale de fasole

Fasolea este potrivită pentru a fi cultivată în aproape orice climă, este ușor de cultivat și produce păstăi și semințe delicioase.
Fasolea este o plantă de bază în aproape orice grădină, fie că ești grădinar și vrei să cultivi pentru tine și familia ta și chiar dacă cultivi cu scopul de a vinde. De pe vremuri, fasolea era un aliment esențial deoarece în conținutul său se află din plin proteine.

În magazinul nostru, avem fasolea potrivită pentru sere și solarii sau pentru grădina ta. Semințele de fasole Musica oferă fasole lată urcătoare, ideală pentru culturi din primăvara până toamna. Acest soi de semințe reprezintă o varietate timpurie, atât pentru culturi protejate cât și pentru câmp deschis. Păstăile au interiorul fraged, cu lățimea de 20-25 milimetri, lungimea de 22-26 centimetri iar culoarea lor este verde deschis. Calitatea lor este excepțională și oferă producții deosebit de mari cu perioada îndelungată de recoltare. Prezintă rezistență la virusul mozaicul comun al fasolei.

Care sunt beneficiile consumului de fasole?

Fasolea reprezintă o sursă de proteine cu elementele lor de bază, aminoacizii, fibre și vitamine, ca de exemplu vitamina A, C, K și acid folic. Există o serie de beneficii care rezultă din acești nutrienți. 

Spre exemplu, aminoacizii au rol în vindecarea țesuturilor noi, cum ar fi pielea, sângele, părul, mușchii, precum și oasele.

Proteinele din conținutul fasolei sunt cruciale pentru menținerea și repararea organismului. Fasolea reprezintă o alegere foarte bună pentru vegetarieni sau pentru persoanele care țin post, fiindcă are esențialul de proteină care trebuie consumat zilnic. În plus, există avantajul că au un conținut redus de calorii și grăsimi saturate, față de carne sau produsele lactate.

Acidul folic are o mare importanță pentru sănătatea generală. Au scopul să producă globule roșii sănătoase și să prevină anumite probleme care pot apărea în timpul sarcinii.

Fasolea este bogată și în antioxidanți, care au scopul să combată efectele radicalilor liberi în timpul metabolismului și a altor procese.

Deoarece radicalii liberi pot cauza anumite defecțiuni la nivel celular, pot apărea diverse boli. Antioxidanții sar în ajutorul organismului să înlăture acești radicali liberi. În acest mod, consumul de fasole poate contribui la protejarea organismului uman. De asemenea, acest aliment poate contribui la menținerea nivelului de glucoză optim.

Fibrele din conținutul fasolei pot avea rol și la scăderea glicemiei. S-a demonstrat că adăugarea în stilul alimentar a mai multor alimente vegetale, cum ar fi fasolea verde, ajută la scăderea riscului de obezitate, de diabet și boli de inimă.
Cumpără semințe de fasole astăzi! Semințele noastre de fasole sunt de calitate și reprezintă o alegere excelentă pentru grădinari. În plus, fasolea se cultivă foarte ușor!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!