Solutii microbiene pentru radacini

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre

Soluţii microbiene pentru rădăcini

Soluţiile microbiene nu sunt dăunătoare plantelor, datorită faptului că acestea conţin un număr considerabil de bacterii şi microbi care sunt benefice dezvoltării plantelor. Este important de ştiut că acestea pot fi folosite pentru mai multe tipuri de sol, indiferent de tipul de recoltă, deoarece nu poluează şi nu sunt dăunătoare mediului. Mai mult, cu ajutorul bacteriilor, solul va deveni mult mai mineralizat şi mai hrănitor pentru plante. Aşadar, aceste produse sunt esenţiale în agricultură, mai ales când este vorba despre producţiile mari de fructe şi legume.
 

De ce este importantă utilizarea soluţiilor microbiene pentru rădăcini

Aceste produse sunt considerate a fi naturale deoarece conţin o serie de bacterii, alge, fungi şi alte componente biologice, care sunt necesare dezvoltării armonioase a plantelor. De cele mai multe ori, produsele sunt realizate din plante sau chiar deşeuri animale, combinate cu alte componente microbiale.

Aceste microorganisme ajută la creşterea nivelului de nutrienţi pe care o plantă îl poate extrage din sol şi, totodată, restaurează biodiversitatea solului. Aşadar, produsele sunt benefice atât pentru plante, cât şi pentru sol, în special dacă recoltele sunt anuale. În acest mod, se poate asigura continuitatea producţiei de fructe şi legume, în anumite zone.
 

Beneficiile utilizării soluţiilor microbiene pentru rădăcini

În momentul în care aceste produse sunt aplicate la baza plantei, acestea au acţiune directă asupra rădăcinilor, fapt pentru care rezultatele vor putea fi vizibile la scurt timp după utilizare. De cele mai multe ori, rezultatele sunt vizibile mai ales în cazul frunzelor şi al tulpinilor. Acestea sunt mult mai groase, rigide şi au un aspect natural extrem de plăcut. Totuşi, se pot observa schimbări considerabile şi la nivelul rădăcinii, deoarece aceasta este mult mai groasă şi mult mai bine implantată în sol. Astfel, după utilizarea soluţiei, planta devine mult mai puternică şi rigidă, iar de-a lungul timpului poate rezista inclusiv în timpul evenimentelor meteo.

De altfel, beneficiile utilizării soluţiilor sunt vizibile inclusiv în timpul producţiei de fructe şi legume. Produsele agricole se vor putea dezvolta armonios şi vor avea culori aprinse şi extrem de plăcute. Mai mult, acestea pot să prezinte nuanţe extrem de intense şi naturale, reprezentative, în special pentru recoltele BIO. Aşadar, în momentul în care acestea vor fi comercializate, producţia va avea un adevărat succes, în special în rândul persoanelor care doresc să consume alimentele sănătoase. În cele din urmă, acest aspect poate avea un impact masiv asupra bugetului personal.
 

Avantajele utilizării soluţiilor microbiene pentru rădăcini

În momentul în care sunt utilizate aceste tipuri de soluţii, solul le va putea absorbi în cel mai scurt timp. Aşadar, nu va exista riscul ca anumite părţi ale plantei să prezinte urme neplăcute precum reziduuri apărute în urma procesului de uscare, dar nici alte impurităţi. Acest lucru face ca produsul să fie potrivit inclusiv pentru sistemele de irigaţii. Atunci când acesta este diluat cu o calitate considerabilă de apă, acesta poate fi folosit pe întreaga suprafaţă a plantaţiei. Compoziţia şi eficienţa produsului nu se va schimba în urma amestecului cu apă, fapt pentru care acesta se va dovedi extrem de eficient mai ales în cazul plantaţiilor desfăşurate pe o suprafaţă mare de teren.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!