Seminte de vinete

Afiseaza: 1-17 din 17 produse

 Filtre

Semințe de vinete

Originea vinetelor este din Asia de Sud și Asia de Est. Descoperă soiurile prezente pe rafturile noastre virtuale și cumpără semințe de vinete de calitate la prețuri foarte avantajoase!
 

Semințe profesionale de vinete

În gama noastră se află semințe de vinete albe cu pulpa albă, fară să aibă gust amar, și semințe negre care au rezistență la temperaturi ridicate, ideale pentru culturile din sere, solarii, cât și pentru câmp.

Un hibrid de vinete care are fructe strălucitoare de culoare neagră, cu forma alungită și lungimi cuprinse între 20 și 30 de centimetri este Aragon F1. Greutatea medie a unei vinete este de 1-1,5 kilograme iar miezul este alb, cu puține semințe. Acest hibird ajunge la maturitate în jur de 65 de zile de la transplantare și este destinat culturii în câmp, seră sau solar. Semințele de vinete Mirval F1 se cultivă foarte des în România, în culturi protejate, în sere și solarii. Fructele hibridului de vinete Mirval F1 sunt extratimpurii, semi-lungi și au rezistență mare după recoltare. Planta este rustică, perfect adaptată culturii de sezon. Fermitatea fructelor este bună iar culoarea lor este indigo închis.

Un hibrid nou de vinete cu fruct semilung se poate găsi pe site-ul lencoplant.ro sub denumirea de Black Pearl F1. Semințele de vinete Black Pearl F1 oferă fructe ferme, cu o formă și mărime uniformă, de o calitate excepțională. Ele sunt fără spini, închise la culoare și de asemenea, sunt foarte lucioase. Se disting prin rezistență la transport și sunt recomandate pentru cultura în spații protejate și în câmp. Producția este ridicată și fructifică regulat.
 

Care sunt beneficiile consumului de vinete?

Vinetele au un conținut redus de calorii și conțin mai multe vitamine, minerale și fibre, la un loc cu diverși nutrienți, printre care niacină, magneziu și cupru.
Antioxidanții care se află în vinete, precum vitamina A și C previn mai multe tipuri de afecțiuni, iar pigmentul antociani, prezent într-o cantitate mare, oferă o serie de beneficii pentru sănătate datorită proprietăților lui antioxidante. Mai mult, aceste vitamine împreună cu nutrienții contribuie la oase puternice, la reducerea simptomelor anemiei și la creșterea cogniției. Datorită faptului că vinetele sunt bogate în fibre, se încetinește rata de digestie și absorbție a zahărului în organism, menținând nivelul de zahăr din sânge constant. Tot grație fibrelor, ele sunt ideale și pentru scăderea în greutate. Consumul de vinete ajută la păstrarea sănătății inimii, fiindcă fibrele, potasiul, vitamina C, vitamina B-6 și antioxidanții din vinete au rol în acest sens.

Este ușor să adaugi această legumă în dieta ta, pentru că ea poate fi preparată în mai multe feluri, cum ar fi coaptă, prajită sau o poți face la grătar, cu câteva condimente. Se potrivește în mai multe feluri de mâncare și ca urmare, reduci caloriile plus carbohidrații și adaugi fibre cu nutrienți în stilul tău alimentar. Pe deasupra, sunt și foarte delicioase.

Comandă semințe de vinete, deoarece vânăta este un aliment bogat în fibre și nutrienți care au multe beneficii pentru sănătate. Poți alege hibrizi cu productivitate mare, care au rezistență la transport și depozitare sau semințe de vinete olandeze care se remarcă printr-un port compact al plantei și cu o fructificare regulată.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!