Pentru radacina

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre

Biostimulatori pentru rădăcină

Biostimulatorii pentru rădăcină s-au dovedit a fi extrem de utili, în special în domeniul agronomiei, deoarece au un impact benefic asupra bunei dezvoltări a unei plantei. În momentul în care aceştia sunt aplicaţi, plantele se por dezvolta într-un ritm armonios, deoarece vor putea beneficia de o cantitate necesară de nutrienţi. În acest mod, inclusiv producţia va putea creşte, deoarece în plantaţie se vor regăsi doar plante sănătoase, cu rădăcini puternice, care pot susţine mai multe fructe şi legume. Aşadar, în domeniul agronomiei, biostimulatorii pentru rădăcină sunt esenţiali.
 

Beneficiile utilizării biostimulatorilor pentru rădăcină

Din cauza solului, precum şi a condiţiilor meteo şi tipul de climă, anumite plante nu se pot dezvolta armonios, fapt pentru care nu vor putea produce nici cantitatea necesară de legume, astfel încât să poată aduce profit. Acest lucru poate fi cauzat inclusiv de o rădăcină mult prea firavă şi sensibilă, care nu poate să sustragă din sol mineralele necesare. Pentru a putea evita cu succes o astfel de problemă, este important ca majoritatea inginerilor agronomi, precum şi fermieri, să folosească biostimulatorii care se regăsesc pe piaţă.

În momentul în care aceştia sunt aplicaţi la baza plantei, beneficiile se pot vedea imediat. În primul rând, rădăcinile se pot dezvolta rapid şi armonios, iar în cele din urmă vor putea fi bine implantate în sol, astfel încât să poată sustrage nutrienţii necesari. Este important de ştiut faptul că o rădăcină sănătoasă înseamnă şi o plantă sănătoasă. Aşadar, primele efecte vizibile sunt reprezentate de faptul că tulpinile vor fi mult mai groase, iar frunzele mult mai verzi. De altfel, acestea vor putea secreta inclusiv o cantitate de clorofilă necesară pentru întregul proces de fotosinteză.
 

Avantajele utilizării biostimulatorilor pentru rădăcină

Aceste produse se diferenţiază complet de îngrăşământul clasic, solid, fiind comercializat în sticle bine sigilate. Ulterior, produsul poate fi dozat şi aplicat direct la rădăcina plantei, fără prea mari probleme. Comparativ cu alte produse care se regăsesc pe piaţă, acestea nu atacă peretele celular al plantei, fapt pentru care după aplicare, aspectul tulpinilor şi al frunzelor va rămâne intact. Nu vor exista urme neplăcute de impurităţi sau alte reziduuri, fapt pentru care acest produs poate fi aplicat oricând este nevoie, mai ales în cazul plantelor tinere, care sunt în curs de dezvoltare.

De altfel, comparativ cu alte tipuri de produse regăsite pe piaţă, biostimulatorii pot fi folosiţi pentru orice tip de plantă.
 

Modul de utilizare al biostimulatorilor pentru rădăcină

Datorită faptului că aceste produse sunt comercializate sub formă lichidă, pot fi folosite mult mai uşor, deoarece pot fi dozate rapid. Pentru cele mai bune rezultate se recomandă respectarea instrucţiunilor oferite de către producători, astfel încât să poată fi asigurat faptul că fiecare plantă poate primi în egală măsură cantitatea potrivită de biostimulator, pentru o creştere şi dezvoltare armonioase. Deoarece nu lasă reziduuri şi alte impurităţi, produsul poate fi aplicat direct la baza plantei, cu ajutorul unui sistem de irigaţii. Este nevoie doar de o cantitate mică de produs, care urmează să fie diluată în câţiva litri de apă, pentru a administra biostimulatorul pe întreaga suprafaţă a plantaţiei.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!