Ingrasaminte organice - extract alge marine

Afiseaza: 1-17 din 17 produse

 Filtre

Îngrăşăminte organice – extract alge marine

Algele s-au dovedit de-a lungul istoriei a fi utile, mai ales în momentul în care sunt utilizate pentru crearea anumitor produse, inclusiv a îngrăşământului. Fiind produse organice, acestea pot fi utilizate cu succes mai ales în cazul recoltelor BIO, aducând o serie de beneficii plantelor. În acest mod, se pot obţine recolte sănătoase, care nu sunt modificate genetic şi care pot fi consumate în completă siguranţă de orice consumator. Mai mult, aceste produse vor ajuta plantele să se dezvolte armonios şi rapid în cel mai scurt timp, fiind un bun înlocuitor al produselor chimice.
 

Modul de acţiune al îngrăşământului organic – extract alge marine

Comparativ cu tipurile clasice de îngrăşământ pentru recolte, produsele realizate din alge marine sunt unice şi au un impact benefic asupra dezvoltării şi a creşterii legumelor, iar aspectele pozitive vor putea fi vizibile în cel mai scurt timp de la aplicare. De cele mai multe ori, îngrăşământul realizat din alge este extrem de util deoarece, în esenţă, acesta este un organism viu care acţionează în mod direct şi continuu asupra rădăcinilor plantelor. În momentul în care îngrăşământul este aplicat la rădăcina plantelor, celulele se vor sparge şi vor elibera o cantitate considerabilă de nitrogen, care este necesară plantelor pentru a se dezvolta armonios şi pentru a fi mult mai puternice. Aşadar, îngrăşământul din alge este foarte util, mai ales dacă se doreşte obţinerea unei recolte bogate.
 

Modul de utilizare al îngrăşământului organic – extract alge marine

În momentul în care fermierii şi agricultorii se decid să investească într-un astfel de produs, este important de ştiut că acesta poate fi foarte uşor de utilizat. Este nevoie de o anumită cantitate de produs, care să fie aplicată direct la rădăcina plantei. Totuşi, pentru rezultate optime, produsul poate să fie diluat într-o cantitate considerabilă de apă şi poate fi aplicat atât la nivelul rădăcinii, cât şi pe frunze.

Unul dintre beneficiile utilizării unui astfel de produs este faptul că acesta nu lasă reziduuri şi nu este nociv, fapt pentru care atât frunzele, cât şi tulpinile plantelor vor arăta impecabil după fiecare utilizare. Mai mult, inclusiv legumele vor avea culori aprinse şi strălucitoare.
În anumite cazuri, îngrăşământul poate fi folosit inclusiv cu un sistem de irigare, diluat în apă, astfel încât întreaga recoltă să beneficieze de aceeaşi cantitate de produs.
 

Avantajele utilizării îngrăşământului organic – extract alge marine

Îngrăşământul care este comercializat în prezent este realizat conform unor standarde şi indicaţii stricte, pentru a se obţine cel mai bun produs. Astfel, algele folosite pentru un astfel de tip de îngrăşământ sunt naturale şi sunt tratate corespunzător pentru ca îngrăşământul să fie unul eficient. De cele mai multe ori este nevoie inclusiv de un proces de desalinizare astfel încât producătorul să se poată asigura de faptul că nu există urme de sodiu, regăsite de cele mai multe ori în apa mărilor.

Prin investiţia într-un astfel de produs, agricultorii se pot asigura de faptul că vor utiliza un îngrăşământ de calitate ridicată şi care prezintă cantitatea necesară de nutrienţi, astfel încât plantele să poată produce o cantitate considerabilă de legume. Mai mult, fiind un produs organic, producătorii vor putea să îşi crească recolta rapid.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!