Regulatori naturali de crestere

Afiseaza: 1-33 din 33 produse

 Filtre

Regulatori naturali de creştere

În anumite situaţii, plantele nu se pot dezvolta într-un mod corespunzător, din cauza mai multor factori, fapt pentru care este esenţială utilizarea regulatorilor naturali speciali concepuţi pentru creştere. Aceştia conţin o compoziţie perfectă şi echilibrată de minerale şi săruri, astfel încât plantele să poată beneficia de cantitatea necesară de minerale şi aminoacizi pentru a se putea dezvolta într-un mod corespunzător. Mai mult, în urma utilizării, rezultatele vor fi vizibile într-un timp relativ scurt, iar acestea sunt reprezentate de rigiditatea tulpinii, precum şi culorile vii ale plantei.
 

Beneficiile utilizării regulatorilor naturali de creştere

Acest produs poate fi aplicat direct la rădăcina plantei, deoarece va putea fi sustras cu uşurinţă din sol, cu ajutorul rădăcinilor. Ulterior, acesta va putea îmbunătăţi metabolismul plantei, aceasta putând să sustragă din sol o cantitate mult mai mare de minerale şi aminoacizi. În momentul în care se aplică un astfel de produs, nu va fi nevoie că fermierii şi inginerii să acorde o importanţă sporită modului în care acesta acţionează asupra plantelor. Deseori, rezultatele vor putea fi vizibile în scurt timp de la aplicare. În primul rând, plantele vor putea creşte rapid şi armonios şi vor fi mult mai rigide şi dure, de altfel, frunzele vor avea dimensiuni considerabile şi vor putea susţine procesul de fotosinteză, prin producerea unei cantităţi necesare de clorofilă. Aşadar, şansele ca plantele să poată produce o cantitate mare de clorofilă sunt mult mai ridicate în cazul în care sunt utilizaţi regulatori de creştere.

Datorită faptului că aceste produse sunt absorbite rapid în sol, nu va mai fi nevoie să se folosească şi alte tipuri de îngrăşământ. Mai mult, regulatorii conţin toate substanţele necesare bunei dezvoltări a unei plante, fapt pentru care producătorii de legume şi fructe nu mai sunt nevoiţi să investească în diferite boostere pentru creştere.
 

Avantajele utilizării regulatorilor naturali de creştere

Aceste produse conţin o compoziţie echilibrată, care nu va afecta într-un mod negativ peretele celular al plantelor. Astfel, în momentul în care sunt folosite, produsele vor putea fi absorbite în cel mai scurt timp în sol, nefiind nevoie să se mai adauge o cantitate considerabilă de apă pentru a putea şterge urmele de impurităţi. Fiind un produs natural, acesta nu va lăsa pe suprafeţe urme albe, ca şi în cazul regulatorilor chimici, fapt pentru care poate fi aplicat inclusiv pe tulpini şi frunze.
 

Modul de utilizare al regulatorilor naturali

În momentul în care se decide să se utilizeze astfel de produse, este important de ştiut faptul că acestea trebuie aplicate doar la rădăcina plantelor. Totuşi, pot fi aplicate inclusiv pe frunze şi tulpini, mai ales dacă este implicată şi utilizarea unui sistem de irigaţii. Pentru rezultate optime este nevoie să se dilueze o cantitate medie de produs în apă, iar ulterior acest amestec va putea fi distribuit uniform, pe întreaga suprafaţă a plantaţiei cu ajutorul unui sistem inovativ şi nou de irigaţii. În acest mod, se va putea economisi şi timp, deoarece nu va fi nevoie de forţa umană pentru a putea utiliza amestecul. În acest mod, solul va putea fi mineralizat în cel mai scurt timp.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!