Generatoare de curent

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Generatoare de curent

Energia electrică a devenit parte indispensabilă din viața fiecăruia dintre noi. De aceea, nimeni nu își poate permite să rămână fără această facilitate, indiferent de motivele care ar putea cauza întreruperea alimentării. Fie că vorbim de clădiri rezidențiale, comerciale sau industriale, generatoarele sunt soluția ideală pentru a elimina orice risc de a rămâne fără electricitate, fie chiar și pentru perioade limitate de timp. 

Pe site-ul nostru vei găsi atât generatoare care să funcționeze ca sursă secundară de electricitate, în cazul în care cea principală este afectată, cât și modele special concepute pentru spațiile în care nu există deloc alimentare. În funcție de capacitate, motor, tensiunea suportată și alți parametri tehnici, se stabilește timpul de funcționare fără întrerupere, cât și consumul pe care îl poate susține. De aceea, ai la depoziție mai multe modele dintre care să alegi în funcție de criterii foarte bine stabilite. 

Fiecare dintre acestea are particularități bine definite și este conceput în așa fel încât să fie destinat unui anumit context de funcționare. Spre exemplu, există generatoare cu o capacitate ridicată care să susțină fără probleme clădiri întregi, cu toate nevoile pe care acestea le prezintă. Pe de altă parte, propunem și variante adaptate unor cerințe mai stricte, cum sunt modele de tip invertor care asigură o alimentare corectă pentru consumatori mai sensibili, cum sunt: gadget-urile moderne, dispozitivele de lucru în birou, instalații pretențioase de încălzire sau alimentare cu anumite resurse și nu numai. Tu nu trebuie decât să cunoști foarte bine aspectele de care ai nevoie, iar de restul ne ocupăm noi.

Te bucuri de calitatea unor producători de renume, precum Raider. Colaborăm doar cu branduri în care avem încredere și care garantează dispozitive perfect funcționale, eficiente și economice în același timp. Doar în acest mod putem asigura clienților noștri doar opțiuni sigure și performante care să le îndeplinească cele mai înalte așteptări.   

În oferta noastră vei găsi generatoare la cele mai bune prețuri

Fiecare dintre acestea are o descriere detaliată a funcțiilor și elementelor din dotare, pentru a te ajuta să iei o decizie în deplină cunoștință de cauză. În cazul în care ai nevoie de detalii suplimentare sau vrei să obții răspunsuri la anumite întrebări, ai la dispoziție gratuit serviciul de consultanță de specialitate. Un membru al echipei noastre îți va prelua solicitarea și te va ajuta să te orientezi către cel mai bun produs.

Din momentul în care te-ai decis cu privire la modelul de generator ideal pentru nevoile tale, nu mai rămâne decât să plasezi comanda. Procesul este foarte simplu și ești direcționat la fiecare pas, pentru o parcurgere cât mai ușoară. Te bucuri de livrare rapidă prin curier direct la ușă, în interval de 3-6 zile. Pentru comenzile de peste 500 de lei, transportul este gratuit, indiferent de distanța vizată sau de greutatea pachetului. 

De asemenea, beneficiezi de o politică simplă de retur, în cazul în care produsul comandat nu corespunde așteptărilor tale. Ai termen de 14 zile de la achiziție să ne retrimiți produsul și vei primi banii înapoi în cel mai scurt timp.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!