Masini de gaurit si insurubat

Afiseaza: 1-40 din 98 produse

 Filtre

Mașini de găurit și înșurubat


Ușurează-ți munca cu gama variată de mașini de găurit și înșurubat pe care ți-o punem la dispoziție. Datorită acestor unelte, operațiunile tale de găurire și înșurubare devin un veritabil joc de copil. Gata cu firele, mizează pe mobilitate!
Mașina de găurit și înșurubat este indispensabilă persoanelor pasionate de bricolaj. Este o unealtă esențială pentru orice meșter profesionist, dar poate fi folosită oricând în gospodărie. Atunci când vine vorba de găurirea și strângerea sau slăbirea unor șuruburi, mașinile de găurit și înșurubat ne fac munca mai ușoară, ne ajută să economisim timp și energie. Pot înlocui mai multe unelte în același timp. Principalul avantaj oferit este acela că lipsește cablul ceea ce nu face decât să sporească confortul și siguranța celui care le folosește.
Mașinile de găurit și înșurubat sunt de mare ajutor și pe un șantier. Pentru a fixa un element pe un perete sau un suport, căutarea preciziei și unui rezultat profesionist cere utilizarea unor aparate care permit găurirea, înșurubarea sau perforarea.

Mașinile de găurit și înșurubat, ideale în orice situație

Pentru a munci în condiții optime pe un șantier, meșterii profesioniști au nevoie de unelte profesionale. Alegerea mașinii de înșurubat se va face în funcție de tipul de utilizare, tipul de lucrare. Vei găuri beton, lemn sau sticlă? Alegerea se va face după ce răspunzi la aceste întrebări.
Deoarece din trusa ta de scule nu tebuie să lipsească mașinile de găurit și înșurubat, nelipsite din trusa oricărui meșter pentru lucrările de amenajare sau de construcție, este momentul potrivit să alegi un model din gama variată existentă. Mașinile de găurit și înșurubat sunt portabile, sunt utile pentru diferitele lucrări din gospodărie. Realizează găuri în lemn, în metal sau plastic și este ideală și pentru înșurubat.
Compactă, ușor de manevrat și peformantă, mașina de găurit este ideală pentru cei care își doresc să lucreze și să beneficieze de o libertate totală de mișcare.
Indiferent de materialul pe care îl ai de găurit sau de înșurubat, gamele extrem de performante de mașini de găurit și înșurubat pe care ți le punem la dispoziție îți permit să finalizezi cu deosebită ușurință proiectele de bricolaj. Mașinile noastre de găurit și înșurubat sunt ultra compacte și lejere și îți oferă performanțe și mobilitate.

Lucrările în casă nu au fost niciodată mai simple

Alege mașinile de găurit și de înșurubat în funcție de proiectul tău. Când dorești să înșurubezi dibluri sau să dai găuri înr-un perete, produsele noastre vor fi alături de tine pentru a te ajuta și pentru a-ți ușura munca. O unealtă modernă cum este mașina de găurit poate fi manipulată cu deosebită ușurință datorită mânerului softgrip. Profită de gama variată de mașini de găurit și înșurubat. De acum înainte lucrările tale vor fi gata mult mai repede deoarece dispui de unealta potrivită care va face toată treaba în locul tău. Vei fi uimit cât este de ușor să folosești astfel de mașini dar și de numeroasele avantaje oferite de tehnologie modernă implementată în aceste produse electrice profesionale.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!