Echipamente de gradinarit

Afiseaza: 1-40 din 152 produse

 Filtre

Echipamente de grădinărit

Pentru întreținerea grădinii tale poți apela la un profesionist însă astfel pierzi satisfacția de a te ocupa tu însuți de grădina ta, așa cum îți place. Ai nevoie doar de echipamente de grădinărit de calitate. Unelte special concepute și studiate pentru a  răspunde tuturor nevoilor tale și pentru a-ți permite să execuți rapid, curat și eficient toate lucrările din grădină.

Există în ziua de azi o mulțime de echipamente de grădinărit mergând de la simpla greblă la un motocultor ultimul răcnet sau o mașină de grădinărit modernă. Pentru un gazon impecabil ai nevoie de o mașină de tuns iarba eficientă.

Frunzele moarte se pot aduna cu ușurință cu ajutorul unei suflante care îți va ușura enorm munca. Adaptează puterea motorului (electric sau termic) al echipamentului de grădinărit suprafeței grădinii tale: un motor electric este suficient pentru a răspunde nevoilor unei grădini mai mici. Dacă ai o grădină mai mare te poți baza pe puterea unui motor pe benzină. Lucrează mai ușor și mai eficient pământul cu ajutorul unui motocultor. Pentru întreținerea arborilor și arbuștilor poți folosi un motofierăstrău. Motofierăstrăul este un echipament care te ajută să manipulezi cu mai mare ușurință lemnul, să îl tai la dimensiunea dorită, cu eforturi minime. Va funcționa perfect, de fiecare dată, fără excepții, indiferent de condiții.
Motocoasa este un aparat extrem de ușor de manipulat de oricine, prezintă un nivel scăzut de zgomot, este perfectă pentru a tăia peluza dar și pentru a ține în frâu vegetația nedorită din grădină.

Pompa de apă reprezintă un echipament de grădină care ne ajută să irigăm în mod corect solul pentru ca pământul să își ia aportul de apă necesar și să dea roade.
Greblatul devine de domeniul trectului dacă ai la îndemână o suflantă care te ajută să cureți aleile de frunzele uscate. Datorită faptului că emite un jet de aer puternic, se poate folosi pentru a îndepărta frunzele din zone mai greu accesibile, rapid și ușor.

Un plivitor electric este cea mai bună alternativă, ecologică în special, la produsele care necesită utilizarea de chimicale. Este un dispozitiv care nu trebuie să lipsească din echipamentul de grădinărit al oricărui pasionat de grădină sau agricultor. Utilizarea sa este destul de simplă, nu necesită experiență, doar câteva cunoștințe. Prezintă un avantaj deloc de neglijat, este ieftin, oricine și-l poate permite.
Pentru a stropi sau pentru a-ți trata plantațiile trebuie să te echipezi cu un vermorel. Există în magazinul nostru online o gamă completă de echipamente de grădinărit, astfel încât munca ta din gospodărie să fie ușurată.

O grădină bine întreținută înseamnă echipamente speciale de grădinărit, bine alese, cu ajutorul cărora grădina ta va arăta imecabil, dintrun colț în altul.
Ai posibilitatea să găsești pe Lencoplant o gamă diversificată de echipamente pentru gradină, echipamente provenite de la producători de top. De la utilaje pentru tuns iarba si până la utilaje de afânare și curățare ale solului, toate echipamentele noastre pentru gradină corespund tuturor normelor în vigoare și sunt utile pentru toate treburile pe care le ai de făcut pe lângă gospodărie.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!