Seminte de tomate

Afiseaza: 1-40 din 182 produse

 Filtre

Semințe de tomate

Roșia provine inițial din vestul Americii de Sud, dar a fost cultivată pentru prima dată în Mexic și în alte părți ale Americii Centrale. Știai că licopenul, pigmentul colorant roșu, a fost asociat cu prevenirea cancerului, a bolilor cardiovasculare, osteoporozei, diabetului și cataractei? Dacă vrei să profiți de acest mare avantaj, să știi că acest pigment se absoarbe mai bine din produsele cu tomate fierte decât din fructele proaspete.

Roșia este una dintre cele mai populare legume. Roșiile sunt ușor de cultivat, ieftine și sănătoase. Pe lângă asta, au un gust delicios și au o rezistență ridicată la transport și depozitare.

Alege unele dintre cele mai bune semințe de roșii, cu aspect comercial, pentru a le crește atât în sere și solar, cât și în grădini.

În magazinul nostru online vei descoperi unii dintre cei mai buni hibrizi de pe piaţă, inclusiv seminţe de tomate Parris care produc fructe de o calitate excelentă, seminţe de tomate Prekos care produc un fruct extrem de gustos, seminţe de tomate Sandoline ce se remarcă prin îmbinarea cu succes a timpurietatii, cu calitatea produsă şi, mai ales, cantitatea, seminţe de tomate Tomate Ciciu care produc fructe ce prezintă o bună fermitate, sunt uniforme şi de o culoare roşu intens şi, nu în ultimul rând, seminţe de tomate Zadurella care prezintă toleranţă la temperaturi ridicate şi o foarte bună legare de rod.

Selecția noastră include, de asemenea, mai multe soiuri într-o serie de culori, de la roșu intens, la galben și sunt de diferite forme și tipuri. Printre produsele din această categorie se află semințe de roșii galbene Bendida F1, Geosem Select, cu o aromă superbă și conținut ridicat de betacaroten (provitamina A), semințe de tomate tip kumato Olmeca F1 cu gust aromat și dulce, gustul dulce fiind asociat cu un conținut mai mare de fructoză sau semințe de tomate Lucinda F1 care este un hibrid extrem de gustos, cât și multe alte soiuri diferite. Principala caracteristică a semințelor de tomate este productivitatea ridicată.
 

Care sunt beneficiile consumului de roșii?

Roșia are din plin vitamina C, fibre, vitamina A, calciu și mulți alți antioxidanți importanți. Fiind o sursă excelentă de vitamine și antioxidanți, roșiile ajută corpul să mențină tensiunea arterială sub control și de asemenea, îmbunătățesc sănătatea inimii. Semințele de tomate sunt bogate în fibre dietetice, care ajută la digerarea cu ușurință a alimentelor pentru că au aminoacizi specifici care îmbunătățesc procesul de digestie.

Se poate considera un aliment de bază în majoritatea bucătăriilor. Pune-l în curry, fă supe, sosuri sau mănâncă-l crud pentru că e absolut gustos sub toate formele.
Mai mult, roșiile sunt recunoscute ca fiind excelente pentru piele și pentru protecția ochilor deoarece combat daunele cauzate de lumină și de altfel, sunt foarte bune atunci când sunt consumate în timpul sarcinii.
 

Sărace în calorii, dar extrem de nutritive

Roșiile sunt extrem de hrănitoare. Roșiile sunt sărace în calorii și bogate în apă și fibre. Pe lângă faptul că sunt extrem de sărace în calorii, roșiile sunt bogate în vitamine, potasiu, calciu și mulți antioxidanți utili, cum ar fi colina, licopenul, luteina, acestea fiind benefice pentru ochi.

În plus, ele pot fi folosite și procesate în multe moduri diferite. Se pot folosi în salate, în amestec cu alte legume, bulion, sucuri de roșii sau pentru prelucrarea industrială în vederea obținerii pastelor. Asigură-te să alegi soiul de semințe de roșii potrivit scopului tău.

Roșiile cultivate de tine vor avea întotdeauna un gust mult mai bun decât cele cumpărate de la magazin! Aroma de roșii depinde în principal de zaharuri și de aciditatea gelului din jurul semințelor. Roșiile mai mici au mai puțin conținut de apă și, prin urmare, mai multă aromă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!