Scule electrice

Afiseaza: 1-40 din 195 produse

 Filtre

Scule electrice


Atunci când te lansezi într-un proiect de bricolaj pentru casa ta, cel mai bine este să beneficiezi de cel mai bun echipament posibil pentru a nu te lăsa descurajat de o sculă care te lasă baltă în cel mai nepotrivit moment. Ai de ales dintr-o gamă variată de scule electrice, profesionale.
Datorită sculelor electrice vei reuși să efectuezi rapid, confortabil și în deplină siguranță toate lucrările din gospodăria ta. Indiferent dacă este vorba de mici reparații, de un proiect mai mare de bricolaj sau de munca ta de zi cu zi, vei găsi o gamă variată de scule electrice din care poți alege.

Sculele electrice:  mașini puternice pentru casă, grădină și atelier

Sudare, șlefuire, găurire, înșurubare, polizare, tăiere...sculele electrice și mașinile de ultimă generație îți facilitează activitățile de bricolaj sau artizanat. Sculele electrice sunt antrenate de un motor electric și, în general, sunt ghidate de mână. Motorul electric a fost conceput pentru cele mai exigente sarcini și ne permite să câștigăm timp, putere și ne scutește de un efort în plus. Cu o putere a motorului reglabilă, posibilitate de reglare personalizabilă și o gamă largă de accesorii, poți efectua o mulțime de sarcini în gospodărie cu ajutorul sculelor electrice, în grădină sau în atelier.
Majoritatea din sculele electrice sunt ușor de manevrat și pot fi folosite într-o manieră flexibilă acolo unde ai nevoie: acasă, pe șantier, în aer liber, la vecini, la prieteni sau la clienți. Ai nevoie doar de o priză. Aparatele electrice fără fir folosesc o baterie ca sursă de energie. Odată încărcate cu ajutorul unui încărcător, modelele pe baterie sunt gata de utilizat, chiar și atunci când nu există o priză la îndemână.

Care sunt sculele electrice de care ai nevoie?

De la mașinile de găurit și înșurubat fără fir, la ciocanul rotopercutor sau la pistolul de lipit...sculele electrice funcționează în funcție de domeniul de aplicație pe bază de rotație, șoc, oscilație, căldură sau o combinație între mai multe mișcări. Alegerea sculei electrice ideale depinde de sarcinile pe care le ai de efectuat și de materialele de construcție pe care urmează să lucrezi.
Pentru reparații minore nu este nevoie să faci colecție de diferite aparate. Cu cât percepția nevoilor tale este mai precisă, cu atât alegerea sculei electrice necesare va fi mai simplă. Gândește-te în egală măsură la sarcinile viitoare pe care le ai de făcut în gospodărie care necesită o mai mare funcționalitate a aparatului. Alege o sculă electrică în ideea că te vei folosi de ea mai mulți ani la rând. Cu alte cuvinte, alege o sculă electrică de calitate. Alegerea unui model mai bine echipat sau mai puternic este adesea o idee bună. Cu rezervele sale de putere, poți folosi scula respectivă într-o manieră flexibilă în numeroase situații de utilizare.
Sculele electrice existente în ziua de azi pe piață sunt mult mai puternice și mai eficiente decât modelele mai vechi. Bateriile lithium-ion sunt conforme cu starea tehnica. Ai nevoie de mai puține baterii ceea ce face ca scula să fie mai ușoară, mai ușor de manevrat cu alte cuvinte sau, mai bine zis, mai puternică, în același timp.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!