Ventilatoare

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Ventilatoare

Simplu de utilizat și manipulat, ventilatoarele de lucru cu led sunt cel mai bun dispozitiv de încălzire acolo unde ai nevoie să muți centul de intensitate de căldură în mod constant. Acestea sunt mecanisme foarte practice, care permit reglarea pantei de căldură pentru a redirecționa fluxul de aer în punctul în care este necesar.

Te bucuri de calitatea superioară a materialelor din care este realizat și de o performanță ridicată a funcțiilor din dotare. Colaborăm doar cu producători de renume pe plan internațional care ne pot garanta îndeplinirea acestor criterii. Ventilatoarele sunt dotate cu trei trepte de viteză (joasă, medie și mare) care pot fi alternate. De asemenea, dispun și de un temporizator automat, care poate fi reglat să se oprească la interval de 1, 2 sau 4 ore pentru a evita supraîncălzirea. 

Un ventilator este un dispozitiv care generează un nivel redus de zgomot, putând fi utilizat atât în scopuri casnice, cât și profesionale, pentru a menține o temperatură optimă în anumite încăperi. Ventilatoarele în dotare anumite accesorii care să faciliteze transportul și poziționarea, precum mâner poziționat în spatele elicelor, picioare din cauciuc, dar și o cușcă specială de siguranță care să protejeze paleta ventilatorului. Sunt foarte ușor de curățat și de întreținut, astfel încât să asigure o utilizare continuă fără riscul de a se defecta ușor.

Funcționează atât prin contactarea la o sursă principală de energie electrică, cât și prin alimentarea la o baterie Li – Ion, care să permită utilizarea lor chiar și în spații izolate.

Comanzi simplu și primești rapid echipamentul de încălzire dorit

Cu Lencoplant ai parte de cele mai profesionale și atente servicii. Pentru a ne asigura că faci cea mai bună achiziție în raport cu nevoile tale, am introdus și un serviciu de consultanță de specialitate pe care îl poți accesa gratuit, la nevoie. Cu ajutorul acestuia, vei obține detalii suplimentare și răspunsuri la orice întrebări, pe lângă informațiile care sunt deja disponibile pe site. 

După ce te-ai convins care echipament este cel mai potrivit pentru tine, nu mai rămâne decât să îl adaugi în coș și să completezi datele de comandă solicitate. Plasezi solicitarea, iar noi vom expedia produsul în cel mai scurt timp. Ventilatorul va ajunge la tine în decurs de 3, maxim 6 zile lucrătoare. Te bucuri de cele mai bune prețuri la această categorie de dispozitive, la care se adaugă un cost de transport de maxim 15 lei. În cazul comenzilor care depășesc suma de 500 de lei, această taxă este eliminată. Iar la comenzile de peste 700 de lei, primești un produs cadou, complementar celui comandat.

Cu Lencoplant, fiecare achiziție reprezintă o investiție pe termen lung, care se amortizează rapid, datorită consumului redus de energie, dar și a performanței ridicate pe care o va demonstra încă de la prima utilizare. 

Nu trebuie să îți faci griji cu privire la faptul că s-ar putea ca produsul comandat să nu corespundă în totalitate cerințelor tale. Ai la dispoziție 14 zile în care să îl testezi și să te convingi, după care poți face retur fără griji.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!