Seminte de dovleac

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Semințe de dovleac

Dovleacul este una dintre cele mai vechi plante domestice și provine din nord-estul Mexicului și sudul Statelor Unite. Dovlecii sunt cultivați în scopuri comerciale și ca hrană, în estetică cât și pentru scopuri recreative.
 

Semințe profesionale de dovleac

Chiar dacă dorești semințe de dovleac de copt sau semințe de dovleac plăcintar, aici vei găsi exact ceea ce cauți.

Poți alege semințe de legume extratimpurii și timpurii, pentru culturile din sere, solarii și câmp sau un hibrid semi-timpuriu de semințe de dovleac. Printre produsele noastre se află și semințe de dovleac de copt cu miez portocaliu și cu fructe de formă cilindrică, care au o mărime ideală pentru consumul modern.
Pe site vei găsi mai multe souri de semințe, cum ar fi semințele Nelson F1, un hibrid timpuriu cu coajă cenușie și fructele mari, de cinci-șapte kilograme, cu forma rotundă și cavitatea mică de semințe. Pulpa este de culoare portocaliu închis, de foarte bună calitate cu mult caroten.

Tiana F1 este un hibrid semi-timpuriu de dovleac de copt, care are nevoie de căldură. Greutatea lui este mică, cântărind în medie, 1-1,5 kilograme, fiind ideal pentru consumul modern. Forma fructelor este cilindrică și calitatea lor este foarte consistentă, iar culoarea exterioară este de culoare cafenie închisă. Aceste semințe sunt indicate pentru culturile în câmp deschis.

Sampson F1 este un dovleac calitativ de talie medie și culoare gri, cu vrej viguros și care prezintă rezistență la boli. Pulpa are culoarea portocaliu închis. Fructele sunt uniforme ca formă și dimensiune, iar greutatea lor este cuprinsă între cinci și șapte kilograme, cu o mică cavitate a semințelor. Are un potențial mare de producție, cu diversitate ideală pentru vanzarea fructului feliat, în stare proaspătă. Se menține foarte bine și se poate folosi, de asemenea, și pentru prelucrare.

Care sunt beneficiile consumului de dovleac?

Dovleacul se poate folosi într-o varietate de feluri de mâncare, fie ele dulci sau sărate. Există beneficii puternice ale consumului de dovleac pentru sănătate.
Și miezul, dar și semințele de dovleac au nutrienți, fibre, vitamine și minerale. Semințele de dovleac conțin Omega-3 și Omega-6, ce au un efect benefic pentru inimă și ficat.

Dovleacul conține și vitamina C, antioxidanți, inclusiv beta-caroten și alți carotenoizi care reglează multe funcții, precum detoxifierea ficatului și menținerea sistemului imunitar în parametri optimi. Beta-carotenul se transformă în vitamina A, care ajută la crearea celulelor albe din sânge, acestea având misiunea de a lupta împotriva infecțiilor. Și luteina este prezentă în dovlecei, care are rol direct în sănătatea ochilor.

Consumul de dovleac contribuie la menținerea pielii sănătoase datorită antioxidanților carotenoizii și vitaminele C și E. Potasiul din dovleci ajută la menținerea tensiunii arteriale normale. Această legumă are și un efect bun pentru diabetici, plus pentru scăderea zahărului din sânge.

Comandă acum semințe de bostan de cea mai bună calitate, disponibile pe site-ul nostru! Alege hibrizi și soiuri cu un potențial mare de producție, semințe de dovleac cu recoltă cu vrej viguros și rezistent la boli. Cultivă în grădina ta sau în solar semințe de dovleac bio, deoarece dovlecii stimulează sănătatea și dau culoare meselor!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!