Echipamente de curatare

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Echipamente de curățare

Curățenia este un aspect primordial dacă vrem să ne ținem departe de tot felul de maladii sau paraziți din jurul nostru. Majoritatea paraziților și a insectelor dăunătoare sunt vectori de maladii și infestează locurile unde nu este curățenie. Din aceste motive, industria farmaceutica investește de ceva decenii în crearea celor mai bune produse de curățenie. Dar, în paralel, industria electrocasnicelor depune mari eforturi pentru a scoate pe piață cele mai performante aparate pentru curățenie.

Aspirator pentru cenușă

Un tip mai special de aparate a început să fie din ce în ce mai popular în ultimii ani pe piață. Este vorba despre aspiratorul pentru cenușă.

Un aspirator de cenușă este folosit pentru a curăța cenușa de la șeminee, grilele exterioare sau sobele pe lemn. Orice aparat care lasă cenușă caldă sau care s-a răcit poate să fie curățat cu acest tip de aspirator. Este conceput special pentru a rezista căldurii degajate de cenușă care poate nu s-a răcit în întregime. Un aspirator clasic nu este destinat acestui scop deoarece se poate strica din cauza cenușii.
Cu o cutie sau un rezervor, o țeavă și un cap special concepute să reziste la cele mai ridicate temperaturi, cu aspiratorul pentru cenușă nu vei risca nimic, curățând casa. Un avantaj principal al acestui tip de aspirator este că poate fi folosit și ca un aspirator clasic.

Depinde de designul său, dar acesta poate ajunge și în zonele mai strâmte, precum interiorul unui șemineu.

Atunci când cureți soba ta pe lemne sau șemineul, există unele reguli de siguranță pe care trebuie să le respecți. Dacă arzi lemn sau peleți, cu siguranță că trebuie să cureți cenușa în mod regulat. Curățând cenușa vei ameliora aportul de oxigen în timpul unei bune combustii, dar eliminarea sa poate și să reducă alergenii și mirosurile asociate cu fumul sau fibrele de la lemnul ars.

Siguranța este astfel principalul motiv pentru care ar trebui să alegi un aspirator pentru cenușă. Aspiratorul clasic nu este făcut să absoarbă căldura și aspirarea cenușii calde este un lucru periculos.

Deci, fie că vorbim despre curățarea grătatului vara sau a șemineului iarna, aspiratorul pentru cenușă va curăța totul impecabil, chiar și cele mai fine particule. Compoziția sa metalică specifică este cea care garantează cel mai înalt nivel de securitate. Grație unei puteri ridicate de aspirare și de lungă durată, dar și a unui sistem de filtrare unic, chiar și un nivel mai mare de mizerie poate să fie aspirat.
Dacă ai deci un grătar pe cărbuni, o sobă pe lemne sau un șemineu, echipament profesional de curățare este cel care va fi de mare ajutor atunci când faci curățenie. Pe lângă faptul că te va ajuta să scapi de corvoada curățeniei manuale, te va ajuta să câștigi timp prețios.

Aspiratorul este compact, este foarte ușor de utilizat, dar și foarte ușor  de depozitat. Unele modele au o bază cu roți, un lucru care face mai ușoară manevrarea sa în jurul locului  de curățat. Este un aparat pentru curățenie sigur și abordabil.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!