Ingrasaminte organice - extract aminoacizi

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre

Îngrăşăminte organice – extract aminoacizi

În prezent, inclusiv aminoacizii sunt utilizaţi în agricultură, datorită faptului că aceştia au impact benefic asupra plantelor, ajutându-le să se dezvolte armonios. Mai mult, produsul poate fi folosit cu uşurinţă de oricine, atât pentru legume, cât şi pentru fructe, deoarece efectele benefice sunt imediate. De altfel, produsul conţine doar ingrediente de calitate ridicată, care nu vor avea un impact negativ asupra calităţii recoltei. De cele mai multe ori, rezultatele se pot vedea la scurt timp de la aplicare.
 

Beneficiile utilizării îngrăşămintelor organice – extract aminoacizi

Aminoacizii oferă o serie de beneficii plantelor, fapt pentru care acest produs este esenţial în ceea ce priveşte dezvoltarea armonioasă a unei plante. În primul rând aminoacizii ajută la procesul de fotosinteză care este necesar pentru o plantă să crească. Astfel, în urma utilizării aminoacizilor, planta va produce o cantitate considerabilă de clorofilă, care este necesară în procesul de fotosinteză.

Un alt beneficiu al utilizării aminoacizilor este faptul că aceştia ajută la absorbţia nutrienţilor. Atunci când nu este suficientă lumină, iar umiditatea este scăzută, plantele nu vor mai absorbi nutrienţii din sol la fel de rapid, fapt pentru care acestea se vor degrada. Cu toate acestea, este important de ştiut faptul că în urma utilizării, plantele vor putea absorbi mult mai repede şi uşor nutrienţii din sol, iar durata de viaţă a unei plante se va mări considerabil.

De altfel, acest produs reprezintă o sursă extrem de benefică de nitrogen şi va stimula absorbţia de calciu şi alte minerale din sol şi apă. Nitrogenul este extrem de benefic în ceea ce priveşte buna dezvoltare a unei plante, precum şi în cazul recoltelor de calitate ridicată. De cele mai multe ori, aminoacizii vor ajuta la activitatea microbiană, care ajută la circulaţia nutrienţilor, precum carbonul, nitrogenul şi sulful. Astfel, produsul poate fi folosit pentru orice tip de plantă care se regăseşte în recolta personală.
 

Modul de utilizare al îngrăşământului organic – extract aminoacizi

Comparativ cu alte produse care se regăsesc pe piaţă, îngrăşământul poate fi folosit de câte ori este nevoie, pentru a oferi plantelor un boost de minerale şi nutrienţi. Produsul este comercializat sub stare lichidă, fiind potrivit atât pentru a fi folosit direct la rădăcina plantelor, cât şi pentru a fi diluat. Este nevoie doar de o cantitate mică de apă pentru a dilua o astfel de soluţie. Astfel, produsul poate fi folosit inclusiv în sistemele de irigaţii, pentru a oferi tuturor plantelor cantitatea necesară de nutrienţi.
 

Avantajele utilizării îngrăşământului organic – extract aminoacizi

Principalul avantaj al utilizării unui astfel de produs este faptul că este un tip de îngrăşământ potrivit mai ales pentru recoltele BIO, deoarece nu modifica în niciun mod calitatea legumelor şi a fructelor. Mai mult, în urma utilizării, acest produs nu va lăsa reziduuri albe pe plante, iar acest lucru îl face perfect pentru a fi folosit atât la baza, cât şi pe frunze. Chiar şi după utilizări îndelungate, întreaga plantă va avea un verde intens şi natural. De altfel, acest tip de îngrăşământ este potrivit pentru toate plantele, indiferent de tipul acestora.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!