Nedeterminate

Afiseaza: 1-40 din 109 produse

 Filtre

Seminte de tomate nedeterminate, productivitate ridicata

Tomatele sunt provenite din sudul Americii de Nord si nordul Americii de Sud. Desi multa lume o considera a fi o leguma, face parte din categoria fructelor si poate fi consumata atat cruda, cat si gatita, dar si sub forma de sos. Semintele de tomate nedeterminate, asa cum le spune si numele, au o crestere nedeterminata. Se pot cultiva in orice spatiu si sunt potrivite pentru toate ciclurile de cultura. Fructele obtinute sunt gustoase, aromate, de un rosu intens, iar greutatea medie a fructelor la maturitate atinge maximum de 180 grame. Semintele de tomate nedeterminate sunt apreciate pentru legarea constanta pe intreaga perioada de vegetatie. 

Faza de fructificare inceteaza odata cu aparitia brumei de toamna, iar in aceasta perioada, rosiile ating o talie inalta. Principalul avantaj al semintelor nedeterminate este reprezentat de faptul ca produc fructe o lunga perioada de timp si sunt special concepute pentru asigurarea consumului zilnic. Desi au capacitatea de a oferi o productie ridicata, au nevoie de o ingrijire adecvata, precum copilire, carnire si sprijin. 

Cand se cultiva semintele de rosii nedeterminate

Semintele de tomate nedeterminate se pot planta atunci cand solul este mentinut timp de 5-6 zile la o temperatura de aproximativ 12 grade Celsius. Plantarea acestora se realizeaza manual, iar rasadurile se aplica in gropi de dimensiuni corespunzatoare, astfel incat bolul de pamant sa poata fi acoperit cu aproximativ 2 cm de sol. Perioada optima este intre 15 si 25 aprilie, in zonele de sud ale tarii si cu 15-20 de zile mai tarziu in celelalte zone. 

Seminte de tomate nedeterminate la preturi accesibile

In magazinul nostru online gasesti cele mai renumite soiuri de seminte de tomate nedeterminate, la preturi accesibile

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!