Biofertilizatori

Afiseaza: 1-34 din 34 produse

 Filtre

Biofertilizatori

Pentru a putea avea o recoltă prosperă, într-un scurt timp, majoritatea specialiştilor în agronomie au decis să înlocuiască îngrăşământul clasic cu biofertilizatori, datorită faptului că acestea sunt substanţe care conţin mai multe ingrediente, precum şi minerale, săruri şi aminoacizi, care sunt esenţiale bunei dezvoltări a unei plantei. Mai mult, aceştia pot fi aplicaţi mult mai uşor şi nu mai există riscul ca anumite zone ale plantaţiei să primească o cantitate mult prea mare de îngrăşământ, comparativ cu alte porţiuni. Prin simpla utilizare a unui sistem de irigaţii, precum şi prin folosirea biofertilizatorilor care se regăsesc pe piaţă, se pot obţine cele mai bune rezultate într-un timp foarte scurt.
 

De ce este importantă investiţia în biofertilizatori

Comparativ cu alte tipuri de îngrăşământ care se regăsesc pe piaţă, biofertilizatorii sunt mult mai utili, deoarece aceştia se absorb rapid în sol şi au o eficienţă mult mai mare. Acest lucru este datorat faptului că produsul este comercializat sub formă lichidă, fapt pentru care poate fi folosit direct pentru plantaţie, în formula concentrată sau chiar diluat cu o cantitate considerabilă de apă. Aşadar, un singur recipient cu biofertilizatori poate să fie aplicat pe o suprafaţă foarte mare, iar acest proces nu va avea un impact negativ asupra bugetului personal.

Mai mult, în momentul în care sunt utilizaţi biofertilizatorii, proprietarii culturilor se pot asigura că pot obţine o cantitate mare de produse agricole, iar acest lucru este datorat faptului că produsul conţine o cantitate echilibrată de săruri, aminoacizi şi minerale, care sunt esenţiale în procesul de creştere şi dezvoltare a unei plante. Aşadar, în momentul în care sunt utilizaţi, fermierii şi inginerii agricoli se pot asigura de faptul că pot obţine o producţie mare de fructe şi legume, care sunt BIO şi naturale, dar care prezintă o calitate ridicată.
 

Beneficiile utilizării biofertilizatorilor

Utilizarea unor astfel de produse prezintă o serie de beneficii de neegalat, fapt pentru care este necesară investiţia în biofertilizatori. Cel mai mare beneficiu pe care produsul le poate avea este dat faptului că acesta poate să ajute plantele să se dezvolte la capacitate maximă. Astfel, într-un timp relativ scurt, se poate observa că plantele sunt mult mai puternice, au frunze de dimensiuni medii, groase şi rezistente, care sunt esenţiale în procesul de fotosinteză. Mai mult, plantele vor avea o culoare sănătoasă, anume verde puternic şi strălucitor, care va putea ieşi cu uşurinţă în evidenţă. De altfel, şi rădăcinile vor fi dure, groase şi bine implantate în sol.
 

Avantajele utilizării biofertilizatorilor

Majoritatea fermierilor şi inginerilor agronomi investesc în astfel de produse deoarece sunt mult mai uşor de utilizat, comparativ cu îngrăşământul clasic, chimic sau organic. Acesta poate fi folosit direct cu un sistem de irigaţii, în cazul în care este diluat cu o cantitate considerabilă de apă. Astfel, în cel mai scurt timp, întreaga plantaţie va putea beneficia de o cantitate egală de biofertilizator.

Un alt aspect pozitiv al utilizării unui astfel de produs este reprezentat de faptul că acesta nu lasă reziduuri pe suprafeţele plantelor, fapt pentru care poate fi folosit inclusiv pe frunze şi tulpini.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!