Arzatoare electrice

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Arzătoare electrice

Buruienile sunt extrem de greu de ținut sub control. Indiferent dacă ești îngenunchiat sau aplecat, smulsul buruienilor este o muncă obositoare și dureroasă. Pentru moment nu există o soluție finală și definitivă pentru a împiedica creșterea lor necontrolată. Însă, cu ajutoerul unor arzătoare electrice acum le poți veni buruienilor de hac.

Eliminarea buruienilor cu ajutorul unui arzător electric este mai rapidă, mai eficientă și mai ecologică. Avantajul unui arzător electric este acela că nu depinzi de o butelie de gaz. Numele său spune totul: un arzător electric funcționează pe bază de electricitate. Din acest motiv, în majoritatea din cazuri, se va folosi cu un prelungitor.

Arzătoarele electrice funcționează cu deosebită ușurință. Datorită unui șoc termic de scurtă durată, celulele buruienilor sunt deschise, provocând moartea loc completă. Nimic mai simplu! Veritabilă revoluție în lumea plivitului, acest dispozitiv îți permite să elimini eficient și durabil toate buruienile, fără pesticide. Ușor de manevrat, arzătorul electric se poate folosi cu ușurință de oricine, în deplină siguranță. Fără consumabile sau produse chimice, arzătorul electric reprezintă o alternativă ecologică și economică la alte aparate de plivit existente pe piață.

Gata cu buruienile cu ajutorul arzătorului electric

Dacă faci parte din acele persoane deranjate la simpla vedere a buruienilor din grădină, atunci arzătorul electric va deveni aliatul tău de preț. Dacă ești în egală măsură interesat de ecologie, alege arzătorul electric.
Sigur și eficient: arzătorul electric va deveni un accesoriu indispensabil în grădina ta.

Plivitorul clasic este un dispozitiv eficient însă, din nefericire, este nefast pentru sol. Dacă, la fel ca majoritatea pasionaților de grădinărit, mizezi pe lucrările manuale cu unelte de grădinărit clasice, ești conștient de faptul că obosești mult mai repede și mai ușor dacă alegi să le folosești. De aceea, cel mai bine să optezi pentru un arzător electric. Cuplează-l la priză, lasă-l să se încălzească maxim 45 de secunde și începe curățarea grădinii de buruieni. Pentru adepții grătarului, arzătorul electric dispune de o funcție de aprindere a grătarului.

Indiferent de locul în care buruienile cresc, un arzător electric este oricând pregătit să le elimine. Este un aparat ușor de utilizat, trebuie doar să muți aparatul peste buruienile din grădină, în poziție verticală și gata, ai terminat.

Chiar dacă eliminarea buruienilor se face în timp, cu răbdare, o victorie defintivă este în mod clar imposibilă, le poți rări în mod considerabil și poți să le faci mai puțin rezistente cu ajutorul acestor dispozitive speciale de distrus buruieni.
Specialiștii recomandă ca buruienile să fie tăiate când încă sunt foarte mici deoarece astfel grădina ta va avea mai puțin de suferit.
Pentru a preveni apariția buruienilor în grădina ta trebuie:

· Să lucrezi în totalitate terenul, fără să lași spații libere;
· Să folosești mulciul organic;
· Să îndepărtezi mereu buruienile noi care apar cu arzătoarele electrice;
· Să folosești în mod inteligent iarba cosită și uscată, rumegușul;
· Să nu lași marginea exterioară a grădinii neîngrijită;
· Să nu folosești buruieni înflorite sau care au semințe la crearea mulciului;
· Să nu smulgi buruienile fir cu fir cu dispozitivele moderne de scos buruieni;
· Să bătătorești pământul în zonele limită ale grădinii;

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!