Pistoale de lipit cu silicon

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Pistoale de lipit cu silicon

La birou, în atelier sau acasă, pistoalele de lipit cu silicon sunt indipensabile atunci când vrei să lipsești rapid și eficient anumite lucruri. Sunt aparate care vin cu un plus de precizie și de confort pentru un lucru bine făcut.
Unele activități precum bricolajul necesită utilizarea anumitor instrumente sau dispozitive, cum ar fi un pistol de lipit cu silicon. Nevoia este resimțită în special pentru lucrările de lipire a hârtiei, lemnului, metalelor, cartonului sau a oricărui alt material folosit. Există o gamă destul de largă de modele de pistoale de lipit în magazinul nostru online. Fiecare corespunde unui anumit tip de utilizare.

Descoperă o ofertă bogată în ceea ce privește pistoalele de lipit cu silicon

Profesioniștii și mai ales cei care adoră bricolajul, vor putea avea la prețuri foarte bune pistoale de lipit cu cele mai bune referințe și ale căror caracteristici se potrivesc specificului muncii lor.
Pe lângă faptul că este autonom, un pistol de lipit cu silicon are avantajul de a fi fiabil și robust. Manipularea sa necesită însă o anumită dexteritate, știind că atât constanța, cât și cantitatea de silicon care iese sunt relative presiunii efectuate. Dar, pistoalele de lipit cu silicon electrice sunt mult mai confortabile și mai ușor de aplicat.

Trei cuvinte pot descrie însă un pistol de lipit cu silicon: precizie, economie și confort

Precizia. Pistolul electric, care permite o ieșire continuă și regulată a siliconului, minimizează aplicarea lipiciului pe orice tip de material, realizând cu cea mai mare precizie toate lucrările.
Pistoalele de lipit cu silicon te vor ajuta și să faci economii. Nu va exista deci o supraîncărcare cu silicon.
Pentru a realiza o lipire precisă sau o îmbinare de volum redus, trebuie utilizată o cantitate mică de produs. Pistolul electric, care oferă un variator de viteză-debit, dozează direct cantitatea de lipici sau silicon. Gata cu subconsumul și supraconsumul.
Confortul în utilizare este un alt atu de preț. Pentru o utilizare mai prelungită, modelul de pistol de lipit cu silicon electric este ideal.
Pentru activitățile de bricolaj sau pentru cele creative, pistolul de lipit cu silicon este cea mai bună alegere pe care ai putea să o faci. Fie că este manual, fie că este electric, cu fir sau fără fir, acest aparat va permite lipirea rapidă și cu precizie a mai multor tipuri de materiale-suport- lemn, metale, materiale transparente, PVC... ține doar de tine să alegi modelul potrivit nevoilor tale.

Ce model să alegi?

Principalele criterii de luat în considerare sunt timpul de încălzire, puterea, greutatea și fluxul de lipici; totul depinde pentru ce vrei să-l folosești. Dacă pistolul de lipici electric este destinat în primul rând lucrărilor de precizie, pentru lucrări mai solicitante se recomandă utilizarea unui pistol cu ​​un debit mare de lipici. Funcții precum reglarea electronică a temperaturii, oprirea automată sau protecția anti-picurare se dovedesc a fi atuuri semnificative. Tipul de lipici este și el important: lipiciurile clasice sunt versatile și vor fi potrivite pentru diverse lucrări mici. În schimb pentru lucrări mai specifice precum lipirea firelor electrice va trebui să te orientezi către lipiciuri speciale.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!