Seminte de pepeni galbeni

Afiseaza: 1-28 din 28 produse

 Filtre

Semințe de pepeni galbeni

Originea pepenilor galbeni este din Africa și din Asia de Sud-Vest, în special Iran și India. În general pepenii galbeni sunt dulci și se consumă în stare proaspătă, iar alte soiuri pot fi consumate în conserve sau murate.
 

Semințe profesionale de pepeni galbeni

Pe site vei găsi mai multe feluri de semințe de pepeni galbeni, cu diverse avantaje și beneficii. Spre exemplu, hibridul viguros Raymond F1 se face remarcat prin dimensiunea mare a fructelor și savoarea specifică acestui tip de pepene. Fructele au miezul zemos, aromat cu un parfum specific și un conținut mare de zahăr. Forma fructelor este alungită, coaja aspră, miezul este gălbui și are un gust delicios! Greutatea medie pe fruct este de trei kilograme iar rezistența lor este ridicată la crăpare și transport.

Flander F1 pe de altă parte, este un hibrid de pepene galben de tip ananas, cu coajă rugoasă ce prezintă rezistență mare la manipulare și transport, iar fructele sunt ovale, uniforme, cu un gust fantastic! Planta are o vigoare medie, o capacitate de legare excelentă și se face remarcată printr-o coacere uniformă.

Rachel F1 este tot o varietate de pepene galben de tip ananas, cu planta echilibrată care oferă producții ridicate. Fructele sunt uniforme, cu coaja rugoasă și rezistentă, cu aspect atragător și cu o greutate de 2,5-3 kilograme. Pulpa este fermă, de culoare gălbuie, cu un gust dulce și aromat, având cea mai îndelungată rezistență după recoltare dintre varietățile tip ananas de la Hazera. Este un produs potrivit pentru toate tipurile de cultură, protejată în sere, tuneluri și în câmp.
 

Care sunt beneficiile consumului de pepeni galbeni?

Pepenele galben conține diferite vitamine și nutrienți față de pepenele verde iar printre acestea se află vitaminele A, B6, C, E și potasiu. Se cunoaște că vitamina C este vitală pentru imunitate, așadar consumul de pepene galben trebuie încurajat. Printre beneficiile vitaminelor din pepenele galben, se află scăderea nivelului de tensiune arterială ridicată și menținerea sistemului circulator și a oaselor sănătoase.

Un alt avantaj mare al consumului de pepene galben este pentru că acesta este bogat în electroliți și apă. Hidratarea corectă se face împreună cu electroliți. Pe lângă procentul mare de apă din pepene, conține electroliți, cum ar fi potasiu, magneziu, sodiu și calciu. Potasiul are rolul în menținerea echilibrului optim de apă între celule și fluidele corpului și mai mult, este esențial pentru sănătatea nervilor și pentru contracția corectă a mușchilor. Dacă alegi să consumi pepene galben după exercițiile fizice, se refac electroliții epuizați.

Deshidratarea este un factor care favorizează multe probleme de sănătate, cum ar fi dezvoltarea pietrelor la rinichi. Deci, este important să prevenim problemele de sănătate printr-o alimentație corectă. Un oxidant important care se găsește în pepene este colina. Acesta ajută la buna funcționare a mișcărilor musculare, susține învățarea şi memoria, menține structura membranelor celulare și a transmiterii impulsurilor nervoase.

Asigură-te că vei profita de beneficiile pepenelui galben și alege cu încredere produsele din gama noastră, deoarece acestea provin de la producători de top și oferă o productivitate ridicată culturii tale.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!