Agricultura ecologica

Afiseaza: 1-33 din 33 produse

 Filtre

Agricultura ecologica - bio


Crearea unui sol viu bogat în humus și nutrienți este cheia pentru cultivarea fructelor și legumelor bune, a florilor bogate și a arborilor și arbuștilor ornamentali cu viață lungă. Fertilitatea generală și viabilitatea solului, mai degrabă decât aplicarea îngrășământului ca soluție rapidă, se află în centrul grădinăritului organic.
Dar, ca toți grădinarii, grădinarii organici trebuie să înceapă de undeva. Solul tau poate fi deficitar în anumiți nutrienți. Este posibil să nu aibă o structură excelentă a solului. pH-ul său poate fi prea mare sau prea scăzut. Dacă nu ai avut noroc în solul perfect, va trebui să lucrezi pentru a-l face ideal pentru grădinărit.
Adevărate mine de aur hrănitoare pentru sol și plante verzi, îngrășămintele bio stimulează creșterea plantelor și a plantelor verzi în mod natural! Fabricate din materiale organice reciclate și/sau naturale, îngrășământul organic este un îngrășământ care are o acțiune foarte rapidă sau puțin mai lentă. Acestea oferă tot ce au nevoie plantele tale de interior sau de exterior pentru a crește, hrănind în același timp solul. Ce este un îngrășământ bio? Dacă vrei să vezi lăstari frumoși, plante, pomi fructiferi crescând respectând mediul înconjurător, iată tot ce trebuie să știi despre îngrășământul organic și despre utilizările acestuia.

Îngrășăminte bio

În general, îngrășămintele sunt menite să ofere plantelor nutrienții esențiali de care au nevoie pentru a se dezvolta.

AMINA-Mix este un îngrășământ lichid de micronutrienți cu aminoacizi. Datorită sintezei sale, AMINA-Mix este asimilat ușor și rapid de catre plante și prin urmare, realizează corecția rapidă a deficientelor de fier, zinc, mangan, cupru, bor și molibden. În plus, sporește creșterea plantei și îmbunătățește caracteristicile calitative ale recoltei, ducând la culturi profitabile.

Ingrășământ organic PROTON-C - îngrășământ organic lichid condensat cu extract de plante marine. Conține și citokinine, auxine, gibereline, aminoacidzi, micronutrienti, vitamine și carbohidrati. Proton-C este un îngrășământ natural organic lichid, care provine dintr-un extract de plante marine care aparțin genei Ascophyllum Nodosum. Datorită metodei sale de productie, Proton-C păstrează întregul conținut de plante marine care include hormoni naturali de plante (citokine, auxine, gibereline, betaine), aminoacizi și carbohidrati.

Îngrășământ organic FISH-FERT - Fish-fert este un îngrășământ organic lichid care derivă din hidroliza enzimatică la rece de pește proaspăt din Oceanul Atlantic de Nord. Datorită acestui tratament special al peștelui, Fish-fert păstrează toate vitaminele, aminoacizii, enzimele, proteinele, uleiurile și hormonii de creștere prezenți în pește. În plus, Fish-fert conține mulți macro și micronutrienți chelatizați.
AMINA-Cu este un îngrășământ lichid ce oferă azot organic, aminoacizi, peptide, enzime și cupru chelatat. Datorită sintezei acesteia, AMINA-Cu este ușor absorbită de țesuturile frunzelor și pătrunde în interiorul plantei, realizând corectarea rapidă a deficiențelor de cupru și azot și de asemenea, stimularea proceselor celulare. În paralel, concentrația mare de cupru împiedică creșterea bacteriilor și a ciupercilor.

Concluzie

Dacă ești fermier sau grădinar care trece de la îngrășămintele chimice la îngrășămintele bio, s-ar putea să te îngrijoreze că folosirea produselor organice este mai complicată și mai puțin convenabilă decât utilizarea îngrășămintelor chimice preamestecate, însă nu este așa!

În plus, pe lângă îngrăsămintele organice, vei putea folosi și biostimulatoare de creștere, precum și soluții insecto-acaricide bio pentru îndepărtarea dăunătorilor.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!