Pompe apa

Afiseaza: 1-39 din 39 produse

 Filtre

Pompe de apă

Drenaj apă, irigații și aprovizionare cu apă potabilă în cele mai bune condiții: optimizează irigarea sau drenajul natural al grădinii tale cu pompe de apă sau folosește puțuri/cisterne pentru o aprovizonare eficientă. Cu ajutorul unor pompe de apă vei avea nu doar încredere într-o tehnologie de vârf, ci vei avea în egală măsură acces la o mare varietate de modele.

Pompele de apă pot fi folosite pentru o stropire sigură și practică a grădinii

Sunt practice și mobile deopotrivă și permit o irigare puternică, chiar și pe o distanță mai lungă. Înălțimea de aspirare care poate ajunge până la 8 metri nu pune niciun fel de problemă. În general, pompele de apă sunt silențioase și reușesc să convingă printr-un efect mare de aspirare și debitul de apă eficient.
Vei găsi în oferta noastră exact pompa de apă de care ai nevoie pentru casa și grădina ta, fie că este vorba despre o pompă alimentată cu electricitate sau de o pompă portabilă cu motor pe benzină pentru locurile în care nu există o priză în apropiere. În cazul unor inundații sau pene de curent, reprezintă alternativa perfectă.
Toate pompele de apă au ceva în comun: utilizare facilă, fiabilitate, performanțe puternice, zgomot redus și consum de energie scăzut. Vei găsi în egală măsură un număr mare de accesorii care îți vor facilita munca cu pompele de apă.
Apa este prețioasă și o utilizare conștientă și responsabilă a acestei resurse ne permite să economisim bani. Fie că este vorba despre apa de ploaie, de apa colectată sau de pânza freatică, reutilizarea apei sanitare se dovedește a fi o soluție rentabilă chiar și pentru o grădină de mai mici dimensiuni sau pe suprafețe modeste de gazon. În loc să folosești apa de la robinet, o soluție din ce în ce mai costistioare de altfel, folosește o pompă de apă pentru stropirea grădinii. O pompă de apă îți permite să stropești spațiile verzi într-un mod extrem de economic. În perioadele caniculare de vară, pompele de apă ne oferă un serviciu prețios, se ocupă de stropirea suprafețelor de gazon, a copacilor și a florilor.
Există în magazinul nostru online pompe de apă la un preț avantajos pentru fiecare gospodărie în parte. Pompe de apă de suprafață, pompe submersibile, pompe cu autoamorsare, le vei găsi pe toate în categoria dedicată. Sunt deosebit de utile pentru fiecare gospodărie în parte, sunt aliatul tău de preț în activitățile de zi cu zi.
Pompele de apă contribuie la transportarea apei dintr-o fântână, lac sau puț în locuri diferite, în funcție de nevoile fiecărui utilizator în parte. Există numeroase modele de pompe potrivite pentru un număr mare de activități.
O pompă de apă este compusă din trei componente principale: unitatea de pompare, motorul și carcasa. Pompa de apă poate fi categorizată în funcție de poziția în care este montată în pompa de suprafață (poate trage apa dintr-un puț, un rezervor sau o fântână) sau pompă submersibilă (aceasta este scufundată într-un lichid pe care îl impinge mai apoi spre consumator).

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!