Vermorele

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Vermorele


Polivalent, vermorelul știe să se facă esențial în grădină și se pretează unor utilizări multiple la exterior. Poate fi folosit pentru a stropi plantele, pentru a vaporiza diferitele tratamente împotriva bolilor sau pentru a vaporiza îngrășământ. Se dovedește în egală măsură practic pentru pulverizarea produselor fungicide pe acoperișuri și pe pereți.
De la micul model din plastic de o jumătate de litru, la cel cu o capacitate mai mare, de 16 sau 18 litri, vermorelele se declină în ziua de azi în numeroase modele. Vermorelele se pot utiliza cu succes în domeniul horticol pentru efectuarea tratamentelor pentru combaterea bolilor și dăunătorilor, pentru tratamentele de fertilizare sau pentru tratamentele împotriva bolilor.

Un vermorel este portabil, are o greutate redusă ceea ce îl face extrem de ușor de transportat oriunde

Un vermorel reprezintă un dispozitiv indispensabil dacă deții un teren sau o grădină și obiectivul tău este acela de a-ți întreține plantele și copacii, de a păstra nealterată frumusețea acestora. Datorită vermorelului, procesul de stropire devine mai rapid și mai eficient, cantitatea de lichid se poate distribui cu mai mare ușurință.

Există mai multe tipuri de vermorele

Vermorelul manual este tip rucsac, are corpul rotunjit și puternic. Pompa urcă presiunea rapid. Este ușor de folosit și oferă o pulverizare uniformă.
Vermorel electric / cu acumulator. Acest dispozitiv este destinat stropirii plantelor cu pesticide, cu scopul de a le proteja de boli sau de alte tipuri de dăunători. Se poate folosi și la operațiunile de deratizare în hoteluri, spații publice, pentru dezinfectare sau dezinsecție, pentru a preveni răspândirea dăunătorilor. Este un echipament ușor de folosit.
Pe lângă utilizarea în grădină sau în livadă, un vermorel electric este ideal pentru a fi folosit într-un spațiu închis cum este sera sau un solar. Funcționând pe baza unui acumulator, nu generează fum – asemeni variantei pe motor – și nu implică niciun fel de efort la pompare.

Care sunt avantajele oferite de utilizarea unui vermorel?

Vermorelul este un dispozitiv ce poate fi folosit cu ușurință de oricine, indiferent dacă are sau nu cunoștințe în domeniu, indiferent de nivelul de pregătire. În general, modelele de vermorele comercializate pe piață vin la pachet cu un set extra de garnituri, pentru pesticide și pentru erbicide, cu o mască de protecție împotriva chimicalelor și cu un set de duze pentru difieritele tipuri de stropit.
Vermorelul îi aduce utilizatorului un număr mare de avantaje precum:
  • O aplicare uniformă a substanței, indiferent de substanța folosită;
  • Lățimea de lucru este reglabilă la toate modelele de vermorele, în special la cele electrice;
  • Un design ergonomic care asigură un confort sporit pentru utilizator chiar și în timpul unei utilizări de lungă durată;
  • Sistemul de control este ușor de manevrat și permite selectarea modului de operare dorit, în funcție de tratamentele aplicate (insecticide, fungicide sau erbicide);
  • Modelele de vermorele electrice regăsite pe piață funcționează în general pe bază de baterii Li-Ion, de înaltă performanță, cu încărcător inclus;
  • Ai la dispoziție pompe de stropit electrice care nu cântăresc foarte mult, sunt extrem de ușoare și, astfel, ușor de utilizat și de transportat.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!