Tubulare si accesorii

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Tubulare și accesorii

Munca pe lângă casa ta nu se sfârșește niciodată și de aceea este nevoie să ai la dispoziție toate uneltele de care ai nevoie pentru a soluționa problemele care apar neprevăzut. În cele mai multe cazuri, accesoriile sunt cele care fac diferența și fără de care o lucrare nu poate fi finalizată cu succes. Fie că este vorba de reparații minore sau de lucrări avansate, tubularele nu trebuie să lipsească din trusa ta de lucru. 

Transformă nevoia în pasiune cu instrumentele ideale

Chiar dacă anumite activități s-ar putea să ți se pară dificile sau consideri că nu le poți duce la bun sfârșit de unul singur, îți vei schimba părerea de îndată ce începi să lucrezi cu sculele potrivite. Dacă îți iei puțin timp să analizezi etapele de lucru și să stabilești de ce echipamente ai nevoie pentru fiecare, îți vei da seama rapid că nimic nu este atât de dificil cum pare. 

Tubularele sunt esențiale în numeroase proceduri și cel mai indicat este să achiziționezi direct seturi de diferite dimensiuni și forme.

Manometrul este de asemenea un accesoriu care te va ajuta să determini rapid valoarea  presiunilor absolute sau a suprapresiunilor fizice din anumite instalații sau recipiente, astfel încât să te asiguri că lucrezi în condiții de maximă siguranță.

Un alt accesoriu care s-ar putea dovedi a fi foarte util este un disc unealta multifuncțională pentru lemn, placaj sau plastic. În lucrările tale vei avea nevoie de materiale prime în varii forme și dimensiuni și cel mai ușor este să le tai tu de unul singur așa cum ai nevoie. Reduci timpul de lucru, dar și costurile pe care le-ar putea presupune achiziționarea lor deja prelucrate.

Oricare ar fi alegerea ta, ai garanția unor materiale de cea mai bună calitate, care asigură durabilitate și performanță la nivel înalt, pe termen lung. Asta înseamnă că odată ce ai cumpărat o astfel de unealtă, nu va mai trebui să o înlocuiești mulți ani.

Cumperi și primești rapid cu Lencoplant

Fie că optezi pentru un singur produs sau pentru seturi de mare amploare, procesul de comandă este același și livrarea se face la fel de rapid. Nu trebuie decât să adaugi produsele în coș și să introduci detaliile de livrare, iar de restul ne ocupăm noi. Comanda ajunge la adresa indicată în termen de 3-6 zile lucrătoare, în schimbul unei taxe de doar 15 lei. În cazul comenzilor mai mari de 500 de lei, această taxă este eliminată. Ba mai mult, dacă depășește 700 de lei, vei primi și un produs cadou care se va dovedi a fi foarte util.

Plătești cele mai bune prețuri atunci când alegi Lencoplant. Nu trebuie să investești sume foarte mari pentru a beneficia de accesoriile de care ai nevoie pentru o gospodărie perfect funcțională. Nu rata nici reducerile masive pe care le stabilim în mod constant, pentru a achiziționa uneltele dorite la sume foarte avantajoase. Ai opțiunea de plată ramburs, cu cardul sau prin transfer bancar, pentru a nu exista nicio piedică între tine și conceperea trusei de lucru complete.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!