Seminte de conopida

Afiseaza: 1-29 din 29 produse

 Filtre

Semințe de conopidă

În Evul Mediu, formele timpurii de conopidă au fost asociate cu insula Cipru. Gustul general al conopidei poate fi descris ca un gust asemănător cu cel de nucă și puțin dulce. Are o textură crocantă și se amestecă bine cu multe feluri de mâncare.
 

Semințe de conopidă profesionale

Conopida este relativ dificil de cultivat în comparație cu varza, dar datorită produselor noastre calitative nu vei avea probleme, pentru că semințele de conopidă sunt profesionale și rezistente la boli, chiar dacă există condiții climatice nefavorabile. Reușita este garantată. Poți găsi semințe de conopidă care sunt potrivite pentru culturile de seră sau de grădină, dar vei găsi și semințe de conopidă de toamnă, potrivite și pentru cultivarea în câmp deschis.

Alege semințele de conopidă albă care sunt potrivite pentru cultivarea întregului sezon, cu recoltare de la începutul verii și până toamna, sau poți alege semințe de conopidă de vară, cu inflorescențe mari și cu o bună legare la temperaturi înalte. Semințele de conopidă extratimpurie au o productivitate ridicată.

Pe site se găsesc diverse soiuri de semințe de conopidă, cum ar fi hibridul Charlot F1 care se remarcă printr-o calitate excelentă. Hibridul este potrivit pentru a fi cultivat în cultura de toamnă, cu recoltare în octombrie - noiembrie. Clapton F1 este alt soi și produce o conopidă de bună calitate. Este cel mai nou hibrid de conopidă și este destinat pentru cultura de toamna cu perioada medie de vegetație de aproximativ 80 de zile. Acest hibrid produce capete mari, solide, albe, cu o aromă excelentă, care pot fi recoltate de la sfârșitul verii până la sfârșitul toamnei, în funcție de datele de semănat.

O conopidă grozavă pentru producția de la sfârșitul verii și toamna este soiul Flamenco F1. Capete înalte, albe strălucitoare, bombate și cu savoare excepțională. Calitatea gustului face din Flamenco o alegere excelentă pentru piață sau supermarket. În funcție de ceea ce dorești, găsești mai multe opțiuni pe site.
 

Care sunt beneficiile consumului de conopidă?

Conopida este o legumă cruciferă care are un necesar de nutrienți benefici pentru sănătate. Această leguma cruciferă conține fibre, vitamine B, antioxidanți, compuși vegetali unici și fitonutrienți care oferă protecție împotriva mai multor boli. Fibrele au scopul de a ajuta la pierderea în greutate și la îmbunătățirea digestiei. Mai mult, conopida conține și colină, care este esențială pentru procesul de învățare și pentru memorie. De asemenea, nutrienții din conopidă sprijină păstrarea structurii membranelor celulare, ajută la emiterea impulsurilor nervoase și la absorbția grăsimilor. Bogată în sulforafan, conopida are o serie de beneficii, cum ar fi reducerea riscului de cancer.

Ingredientele care se află în conopidă pot ajuta la întărirea oaselor și la stimularea sistemului cardiovascular. Conopida conține antioxidanți care ajută la reducerea stresului oxidativ de la radicalii liberi și a inflamațiilor din organism.
Printre modalitățile gustoase de a mânca conopida, se afla pizza cu crustă de conopidă și supa de conopidă cu brânză.

Alege să ai productivitate ridicată! Profită de avantajul de a avea semințe de conopidă cu rezistență sporită la dăunători, selectând produsele noastre, de la producători de top.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!