Echipament de constructii

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Echipamente de construcții

În realizarea unei case, detaliile fac diferența. De aceea, felul în care vor arăta pereții la final va avea un impact major asupra imaginii per ansamblu. Pentru o acoperire rapidă și uniformă a acestora, pistoalele de vopsit sunt cea mai bună soluție. În oferta noastră vei găsi diferite variante dintre care să alegi în funcție de propriile nevoi. 

Aceste dispozitive pot fi folosite atât pentru vopsirea pereților interiori, cât și a celor exteriori. Reduc semnificativ timpul de lucru și garantează rezultate cu mult superioare vopsirii manuale. Sunt destinate uzului casnic și profesional, fiind suficient de ușor de manevrat, în timp ce conferă o experiență de lucru completă. 

Pistoale de vopsit cu compresor – soluția ideală pentru pereți vopsiți perfect

Modul de funcționare al acestor echipamente se bazează pe forțe fizice de bază, precum comprimarea aerului și transformarea lui în presiune exercitată. Sunt dotate cu un rezervor în care se depozitează materialul de lucru, varul sau vopseaua, care urmează să fie aplicate într-un strat subțire și uniform pe suprafața vizată prin activarea mecanismului. Toate variantele disponibile funcționează pe bază de energie electrică, gradul de consum fiind determinat de capacitatea motorului.

Fiecare model în parte este dotat cu furtunurile necesare, curele și mânere anti-aderente care să faciliteze manipularea, vâscozimetru, pentru a determina consistența ideală a vopselei pentru o aplicare cât mai eficientă.  

Variante adaptate mai multor categorii de nevoi

Pe site-ul nostru vei găsi modele diferite de pistoale care prezintă caracteristici distincte în funcție de care este influențat procesul de lucru. Cele mai importante două aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când cumperi un pistol de vopsit sunt puterea de propulsie și capacitatea recipientului. La noi poți descoperi atât pistoale destinate unor suprafețe restrânse, cât și unele care să te poată ajuta în vopsirea unor pereți mari fără întrerupere. Cu rezervoare de 0,8, 0,9 sau un litru și un consum redus per interval standard de timp, pistoalele din oferta noastră sunt ideale pentru a finaliza lucrări de mare amploare într-un timp foarte scurt, fără întreruperi necesare pentru realimentare. De asemenea, în descrierea fiecărui produs vei găsi toate detaliile necesare pentru a lua cea mai bună decizie de cumpărare.

Prețurile sunt foarte avantajoase, raportate la beneficiile pe care le conferă un astfel de dispozitiv. De asemenea, fiecare dintre cele expuse reprezintă o investiție pe termen lung, care te va însoți zeci de intervenții, fără să prezinte defecțiuni. 

La costul total se adaugă taxa de transport național care nu depășește 15 lei. Pentru comenzile mai mari de 500 de lei, această taxă nu se mai aplică, iar la cele de peste 700 de lei primești un produs cadou.  

Plata se poate realiza în avans, prin ordin de plată, online cu cardul sau ramburs, la momentul livrării, conform unei politici avantajoase pentru fiecare client. De asemenea, cu ajutorul cardurilor din programul Star, poți beneficia de achitare în rate, de la 2 până la 9, astfel încât să ai posibilitatea unei achiziții, oricând ai nevoie, fără impedimente de ordin financiar.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!