Biostimulator natural de crestere ACT 1
Act-1 este o soluție compusă din mono-, oligo- și poli- zaharide, aminoacizi, vitamine și acizi humici.
Produsul acționează atât asupra plantelor, cât și a solului.
COMPOZIȚIE :
Monozaharide & Oligozaharide 6,00 %
Polizaharide 1,50 %
Aminoacizi, Proteine 15,20 %
Acizi humici 5,60 %
Micronutrienti 0,05 %
Vitamine (Acid folic, Niacina, Riboflavina, Caroten, Tocoferoli, Β12, C) 40 ppm
PROPRIETATI
Produsul pe care il detineti este denumit Act-1 si este o solutie compusa din mono-, oligo- si poli- zaharide, aminoacizi, vitamine si acizi humici. Acest produs actioneaza atat asupra plantelor, cat si asupra solului.
Eficacitatea asupra plantelor:
• Fortifica sistemul de radacina.
• Imbunatateste sistemul de aparare al plantelor, chiar si in conditii nefavorabile.
• Imbunatateste functiile naturale care sunt indeplinite in toate partile plantei (radacina, lastar, frunzis, floare, fruct).
• Sustine maturizarea timpurie a culturilor.
• Contribuie la imbunatatirea fructificatiei.
• Reduce caderea florii si a fructului.
• Creste randamentul culturii.
• Contribuie la imbunatatirea calitatii recoltei (fructe uniforme si delicioase, maturizare treptata, termen de valabilitate mai mare).
Eficacitatea asupra solului:
• Regenereaza solurile secatuite din cauza recoltarii intensive.
• Imbunatateste structura si proprietatile fizico-chimice ale solului.
• Creste populatia microorganismelor benefice care contribuie la nutritia si starea de sanatate a plantelor.
• Permite o mai buna aerare a solului si o penetrare mai crescuta la radacina.
• Restabileste echilibrul biologic in solurile care au fost dezinfectate.
AGITATI BINE INAINTE DE UTILIZARE
RATE DE APLICARE
Se aplica in sol prin fertirigare prin toate sistemele de irigare/fertilizare si, de asemenea, prin imbibarea zonei din jurul radacinilor in urmatoarele rate de aplicare:
Culturi de sera (castravete, rosie, ardei, vanata, pepene galben, dovlecel) : 1-3 ml per planta (Aplicare: 7-10 zile dupa rasadire - La fructificatie - La fiecare 2-3 saptamani) Culturi de fructificatie in camp deschis (rosie, ardei, dovlecel, vanata, pepene verde, pepene galben) : 1-2 ml per planta (Aplicare: 7-10 zile dupa rasadire - Inaintea fructificatiei - La fiecare 2-3 saptamani)
Varza, Conopida, Broccoli, Salata verde, Andiva, Sparanghel : 1 ml per planta (Aplicare: Dupa semanare - 1-2 saptamani dupa prima aplicare)
Capsuni : 2-3 ml per planta (Aplicare: 1 saptamana dupa rasadire - La iesirea din latenta - Dupa fructificatie)
Cartof, Morcov, Sfecla rosie, Sfecla de zahar : 1-2 ml per planta (Aplicare: 7-10 zile dupa semanare - La tuberizare, 10-15 zile mai tarziu)
Patrunjel, Telina, Marar : 20 l per ha la fiecare 15-20 zile
Tutun : 1-2 ml per planta (Aplicare: La semanare - 20-30 zile mai tarziu)
Bumbac : 1 ml per planta (Aplicare: Dupa etapa celor 4 frunze adevarate - Dupa formarea bolului)
Orez : 15-20 l per ha (Dupa aparitia din apa)
Plante ornamentale : 1-2 ml per planta la fiecare 15-20 zile
Arbusti : 3-4 ml per arbust la fiecare 15-20 zile
Peluza, Gazon : 500 ml per 100 m2 la fiecare 20-30 zile
Vie : 25-30 l per ha (Aplicare: La inflorit - Dupa fructificatie)
Citrice, Kiwi : 25-30 l per ha (Aplicare: La inflorire - Dupa fructificatie)
Mere, Pere, Smochine : 25 l per ha (Aplicare: La inflorire - Dupa fructificatie)
Caise, Piersici, Cirese, Prune, alte drupe : 25-30 l per ha dupa fructificatie
COMPATIBILITATE
Se poate amesteca cu majoritatea pesticidelor, precum si cu ingrasaminte lichide si solubile in apa. In orice caz, este intotdeauna recomandat sa se efectueze un test de compatibilitate inainte de a se amesteca in recipient.
PRECAUTIE
A se depozita bine sigilat si depozitat in ambalajul original. Spalati-va bine pe maini dupa utilizare.
A se proteja de inghet si a se pastra departe de lumina directa a soarelui.
Daunator daca este inghitit. A se evita contactul cu pielea si ochii.
A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR