Zeama bordeleza (Bouille Bordelaise WDG), fungicid de contact, pe baza de cupru, care controleaza mai multe boli cauzate de ciuperci si bacterii: alternarioza, rapan, foc bacterian, ciuruire, patare unghiulara etc.
Substanta activa:
• sulfat de cupru 20%
Ambalaje: 500 gr
Durata de livrare: 1
Fungicid Bouillie Bordelaise - Zeamă Bordeleză
Substanta activa: 20% cupru si 80% sulfat de cupru neutralizat
Caracteristici: Bouillie Bordelaise - Zeama Bordeleza WDG este un fungicid cupric de mare eficacitate ce contine 20% cupru metalic si 80% sulfat de cupru neutralizat. Fiind perfect neutralizata, micronizata, are o eficacitate indelungata, un spectru larg de actiune in culturile de pomi, vie, legume, fructe si este perfect compatibila cu majoritatea insecto-fungicidelor.
Mod de actiune: BOUILLIE BORDELAISE WDG - ZEAMA BORDELEZA actioneaza prin contact asupra bolilor foliare si agentilor patogeni, avand efect preventiv si curativ. Pentru obtinerea unui efect maxim este necesara o acoperire uniforma a plantelor tratate. Fiind micronizat, produsul formeaza imediat o suspensie perfect stabila care adera excelent pe frunze. Continutul plicului este suficient pentru 10l solutie in viticultura, 8l solutie in legumicultura si 5-10l solutie in pomicultura. Datorita faptului ca BOUILLIE BORDELAISE WDG - ZEAMA BORDELEZA este aplicata, in general, impotriva bolilor foliare si agentilor patogeni, timpul de pauza este de 21-28 zile de la aplicare.
Plante tratate: Prun, Piersic, Cires, Visin, Mar, Par, Gutui, Tomate, Castraveti, Fasole, Ceapa
Boli si Ciuperci combatute: Patarea rosie, Monilioza fructelor, Basicarea Frunzelor, Rapan, Mana, Alternarioza, Arsura frunzelor, Sfasierea frunzelor
Producator: ARYSTA
Cultura | Agentul patogen | Doza |
Vita de vie | Mana (Plasmopara viticola) | 50 g in 10 l apa |
Prun | Patarea rosie a frunzelor (Polystigma rubrum), Ciuruirea frunzelor (Stigmina carpophila), Monilioza (Monilinia spp) | 50 g in 10 l apa |
Piersic | Basicarea frunzelor (Taphrina deformans), Ciuruirea frunzelor (Coryneum beijerinckii), Monilioza (Monilinia spp) | 50 g in 10 l apa |
Cires, Visin | Patarea frunzelor (Coccomyces hiemalis), Ciuruirea frunzelor (Stigmina carpophila), Monilioza (Monilinia spp) | 50 g in 10 l apa |
Mar, Par | Rapan (Venturia inaequalis) | 50 g in 10 l apa |
Tomate | Mana (Phytophtora infestans), Alternarioza (Alternaria solani), Patarea frunzelor (Septoria lycopersici), Patarea pustulara (Alternaria solani) | 50 g in 8 l apa |
Castraveti | Patarea unghiulara (Pseudomonas lachrymans), Mana (Pseudoperonospora cubensis) | 50 g in 8 l apa |
Fasole | Arsura comuna (Xanthomonas phaseoli), Arsura aureolara (Pseudomonas phaseolicola) | 50 g in 8 l apa |