Masini de gradinarit

Afiseaza: 1-40 din 44 produse

 Filtre

Mașini de grădinărit

Sâmbătă dimineața, mașinile de tuns iarba sau trimmerele se aud peste tot. Pentru unele persoane, tunderea ierbii este un adevărat ritual, pentru altele, o adevărată tortură. Iarba prea înaltă sau prea moale, o peluză în pantă, un cablu prea scurt, prețuri la mașini sau o întreținere prea scumpă... toate aceste probleme pot să fie însă evitate. Există mașini de grădinărit adaptate pentru fiecare grădină.

Ai nevoie de mașini de calitate pentru orice muncă din grădină?

Trebuie să știi în acest caz, că mașinile de grădinărit din această selecție te vor ajuta să amenajezi și să întreții grădina mult mai ușor.
Care sunt, după părerea ta, secretele întreținerii sau obținerii unui gazon perfect? Sau al unei grădini frumoase? Trebuie, în mod evident timp, pasiune, răbdare, dar și mașini de grădinărit de calitate, robuste și ușor maniabile.
Mașinile de grădinărit sunt mașini performante și de calitate care răspund de minune tuturor nevoilor unui grădinar contemporan. Sunt mașini care își fac treaba cu facilitate și eficiență.
Mașinile de grădinărit precum mașina de tuns iarba pe benzină sunt cea mai bună alegere terenurile mai mici, de mărime medie sau mai mare. Există deci o mulțime de modele adaptate tuturor suprafețelor și pentru toate bugetele. Alegerea unor mașini cu acumulator sau a unor motocositoare vor satisface toate așteptările tale.
Mașina de tuns iarba pe benzină este mașina clasică prin excelență. Majoritatea modelelor dispun de roți motrice și sunt mult mai puternice decât mașinile electrice deci nu vor rămâne blocate în ierburile mai înalte. Se potrivesc și unor suprafețe mai mari deoarece nu va trebui să îți faci griji cu privire la autonomia lor.
Modelele electrice se potrivesc deci pentru suprafețele mai mici, în timp ce cele pe benzină sunt potrivite pe o suprafață mai mare. Modelelele electrice sunt destul de utile și ele. Față de modelele cu benzină, mașinile electrice sunt mai ieftine, dar nu sunt la fel de puternice. Sunt lejere, silențioase și foarte ușor de manevrat. În plus, fac parte din categoria mașinilor de grădinărit silențioase.
Mașina de tuns iarba cu acumulator este ușor de întreținut, este lejeră și silențioasă. Folosită în mod corect, este un ajutor de preț pentru toate suprafețele de gazon mai mari sau obișnuite. Este cea mai potrivită mașină pentru iarba mai scurtă, deci ar trebui să tunzi în mod regulat iarba.
Trimmerul, cea mai bună alegere pentru borduri perfecte. Trimmerul pe acumulator, este lejer, precis și flexibil. Este cu alte cuvinte, candidatul ideal pentru locurile inaccesibile altor mașini de grădinărit. Taie foarte ușor iarba mai înaltă și se potrivește foarte bine și tunderilor de precizie.
Cu diferitele mașini de grădinărit, poți să tunzi și să întreții toate tipurile de vegetație. Poți tunde foarte ușor ierburile mai înalte, buruienile, vegetația mai joasă sau chiar și arbuștii. Bineînțeles că vei găsi aici mașinile de grădinărit perfecte pentru orice tip de vegetație. Sunt cele care îți vor permite să muncești foatrte eficient. Se potrivesc de minune atât agricultorilor, cât și particularilor care efectuează munci mai grele pentru un rezultat perfect.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!