Seminte de porumb zaharat

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Semințe de porumb zaharat

Porumbul dulce a apărut ca o mutație în porumbul de câmp, pentru a rezista anumitor insecte sau erbicide.
 

Semințe profesionale de porumb zaharat

Pe site-ul nostru, lencoplant.ro, vei găsi mai multe soiuri de porumb, destinate consumului în stare proaspătă, dar care pot fi folosite și pentru procesare. Plantele hibrizilor de porumb dulce sunt viguroase, iar boabele acestora au un gust foarte bun.

Spre exemplu, vei găsi hibridul de porumb GSS 5649, care are plantele viguroase și se remarcă printr-o maturitate extratimpurie. Este recomandat pentru un aspect comercial plăcut. Știuleții au lungimea de 20-22 centimetri și conțin 18-20 rânduri de boabe. Culoarea boabelor este galben auriu intens. Alt avantaj mare al lor este că, au termen de raft îndelungat, comparativ cu porumbul zaharat normal și gustul lor este foarte dulce.

Hibridul Strongstar F1 este un porumb cu un gust la fel de dulce ca cel menționat mai sus. Are înălțimea plantei de 170-180 centimetri iar lungimea știuletelui este de 20-21 centimetri. Știuleții au în număr mediu de 16 rânduri de boabe, de culoare galben-auriu. Perioada de vegetație este de 68-70 zile. Acest hibrid oferă producții ridicate și se consumă în stare proaspătă dar se poate folosi și pentru procesare.
 

Care sunt beneficiile consumului de porumb zaharat?

Porumbul dulce este versatil. Este considerat un aliment de bază și este un adaos ideal în supe, salate sau ca garnitură de pizza. Este folosit pentru mai multe scopuri, cum ar fi, pentru a face floricele, chipsuri, mălai, mămăligă și ulei. Se mai folosește și pentru a face sirop de porumb, acesta fiind un îndulcitor foarte bun.

Datorită antioxidanților care se află în porumbul dulce, poți preveni procesul de îmbătrânire. Dacă vei consuma regulat porumb dulce, cu siguranță pielea ta va fi strălucitoare și în plus, există și beneficii importante pentru vedere.

Porumbul este bogat în fibre, acestea fiind necesare pentru buna funcționare a digestiei, pentru scăderea riscului de a face de boli de inimă sau accidente vasculare cerebrale. De asemenea, porumbul dulce conține vitamina B9, care contribuie la crearea de globule roșii sănătoase. Se mai află și o altă vitamină B în porumbul dulce, și anume vitamina B1, cunoscută sub numele de tiamină, care este necesară pentru descompunerea alimentelor noastre transformându-le în energie, precum și pentru menținerea sănătoasă a sistemului nervos.

Consumul de porumb susține bunăstarea sistemului nostru imunitar, deoarece combate oboseala, stimulează colagenul și susține absorbția fierului, datorită vitaminei C.

Există și electroliți, magneziul și potasiul, care au rolul de a contribui la menținerea organismului și a oaselor sănătoase. În plus, metabolizează alimentele în energie și ajută la reducerea oboselii și pe de altă parte, cu ajutorul acestor electroliți se echilibrează fluidele din corpul nostru și ajută mușchii să se relaxeze și să se contracte.

Îmbogățește-ți cultura din câmp deschis cu cele mai bune semințe de porumb zaharat, una dintre cele mai apreciate legume, a căror boabe conțin o serie de substanțe hrănitoare indispensabile organismului. Produsele noastre sunt de o calitate superioară a știuleților, în ceea ce privește culoarea și gustul. Semințele de porumb zaharat timpurii și mediu timpurii oferă plante cu o talie înaltă și uniformă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!